На Закарпатті мобілізували технічний склад театру МУР, у ТЦК відреагували
На Закарпатті мобілізували технічний склад театру МУР, у ТЦК відреагували

На Закарпатті мобілізували технічний склад театру МУР, у ТЦК відреагували

Відповідна інформація розміщена на офіційній сторінці у інстаграмі мистецького проєкту. 

На Закарпатті мобілізували технічний склад театру МУР, у ТЦК відреагували - Фото 1

Фото: instagram.com/stories/myr_ukraine

 

Виставу змогли розпочати  лише після того, як актори театру самостійно встановили декорації. Згодом там додали, що всупереч того, що актори не мали технічної підтримки, колектив зміг побувати декорації своїми силами. Захід відбувся з затримкою – 2 години. 

Театрали також додали, що їхні мобілізовані колеги вже склали присягу.

На Закарпатті мобілізували технічний склад театру МУР, у ТЦК відреагували - Фото 2

Фото: instagram.com/stories/myr_ukraine

 

Згодом в Закарпатському ОТЦК та СП надали офіційну відповідь: "Інформація, яку поширив колектив, не відповідає дійсності. Це сталося ще за день до концерту, 17 вересня. У громадян не було права на відстрочку", – резюмували у Закарпатському обласному ТЦК та СП, йдеться на Громадському.

Інциденти з мобілізацією

У Луцьку затримали 22-річного чоловіка, який відмовився надати документи ТЦК і поліції: ведеться розслідування

У Чернівцях поліцейські перевірили ресторан, який працював після 22:00, і двох його відвідувачів, які відмовились показати документи, передали ТЦК.

На території ТЦК у Тернопільській області сталась конфліктна ситуація. Під час неї один із чоловіків, перебуваючи в нетверезому стану, розбив скляні двері режимного обʼєкта.

У Луцьку невідомий стріляв по військових, які несли службу на посту, є поранений. Чоловіку повідомили про підозру.

Нещодавно у лікарню в Дрогобичі, що на Львівщині, до військовозобов'язаного чоловіка прийшли працівники ТЦК. В обласному ТЦК та СП пояснили, що двоє військовослужбовців у супроводі юриста прибули в лікарню, аби скласти протокол щодо відмови чоловіка проходити ВЛК, а не виписувати повістку. Військові наголошують, що лікарі надали дозвіл на спілкування з чоловіком. Жодних застережень з медичних причин для комунікації з ним не було. Натомість зауважують, що чоловік поводився неадекватно, ігнорував будь-які спроби діалогу з ним і провокував військовослужбовців на конфлікт.



Источник материала
loader