Танос і Тиріон Ланністер стають братами у трейлері комедії «Брати»
Танос і Тиріон Ланністер стають братами у трейлері комедії «Брати»

Танос і Тиріон Ланністер стають братами у трейлері комедії «Брати»

Стримінгова платформа Prime поділилася офіційним трейлером і постером комедійної стрічки «Брати» за участю відомих акторів, зірки блокбастерів Marvel Джоша Броліна та зірки «Гри престолів» Пітера Дінклейджа

Фільм «Брати» («Brothers») буде комедійним екшном від режисера стрічки «Зависнути у Палм-Спрінгз» Макса Барбакова, над сценарієм до якого працювали Етан Коен та Мейкон Блер. У ньому Бролін та Дінклейдж, відомі за ролями суперлиходія Таноса і Тиріона Ланністера, грають братів-близнюків з кримінальним минулим, один з яких намагається виправитися, тож вони разом вирушають у небезпечну подорож. Зіткнувшись із судовими проблемами, перестрілками та сімейною драмою, вони повинні примирити свої розбіжності, перш ніж їхня місія призведе до самознищення.

Разом з Броліном та Дінклейджем, які також виступають продюсерами цієї історії, у цій комедії знялися зірка фільмів про Людину-павука Маріса Томей, лавреат премії «Оскар» Брендан Фрейзер та номінантка на премію «Оскар» Гленн Клоуз.

Раніше Бролін та Дінклейдж зіграли разом у супергеройському блокбастері «Месники: Війна нескінченності», що вийшов у 2018 році.

Онлайн-прем'єра фільму «Брати» відбудеться 17 жовтня.

Танос і Тиріон Ланністер стають братами у трейлері комедії «Брати» - Фото 1

Источник материала
loader