Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів
Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів

Ще років п’ять тому український ринок аксесуарів міг похвалитися лише кількома брендами, що пропонували стильні та якісні сумки. Сьогодні цей список значно розширився, і вибір модних аксесуарів стає все більш різноманітним. Трендові сумки на будь-який бюджет і смак пропонують не лише профільні бренди, а й виробники одягу та взуття, які активно розширюють свої лінійки. Вибір сумки більше не проблема — і це чудова новина для модниць, які шукають актуальні варіанти для свого осіннього гардеробу.

Готуючи цю добірку, шеф-редакторка сайту ELLE.UA Світлана Кравченко із задоволенням витратила кілька годин на перегляд актуальних колекцій і зібрала найкращі моделі — різні за стилем, розміром і фактурою. Отже, якщо говорити про тренди осені 2024, то безумовним фаворитом сезону стануть сумки розміру XXL. Вони вміщають все необхідне: від ноутбука та робочих папок до косметички, гребінця, ключниці і навіть більше.

Серед актуальних моделей — сумки хобо, як шкіряні, так і замшеві. Подвійний тренд сезону — це замшева сумка хобо коричневого відтінку: від золотистої карамелі до гіркого шоколаду. Наші фаворити — хобо від GRIE, Estro, Willo. Клатчі також не втрачають своєї актуальності, але цього сезону вони стають більшими та об’ємнішими — стильний варіант представлений у BlastOutStudio. Серед великогабаритних сумок можна виокремити як суперструктуровані моделі від POELLE, так і більш м’які варіанти — у KULAKOVSKY, The COAT by Katya Silchenko та Litkovska. Якщо ви шукаєте зручну сумку для ноутбука, зверніть увагу на моделі від Bagllet та The Lace.

Крім шоколадних відтінків, актуальними цього сезону є також насичений червоний та глибокий винний — стильні варіанти можна знайти у NUKOT та Kachorovska, тоді як класичний і не менш трендовий сірий представлений в одній із останніх моделей VERBENA. Якщо ж вам хочеться кольорових акцентів, зверніть увагу на жовту сумку від Laconist, яка стане яскравою цитатою літа у наступні похмурі місяці.

Завершує нашу добірку оксамитовий клатч з латунною ручкою від BEVZA, який доповнить вечірні образи і знизить градус маскулінності, якими відзначаються більшість перелічених вище повскяденних сумок.   

Далі до вашої уваги — 17 трендових сумок на осінь 2024 від українських брендів, які ми додали до свого вішліста і охоче ділимося своїми фаворитами з вами.

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 1

POELLE

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 2

GRIE

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 3

BlastOutStudio

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 4

KULAKOVSKY

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 5
the COAT by Katya Silchenko

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 6

TUEAM’S

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 7

Bagllet

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 8
Estro

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 9

POELLE

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 10

WILLO

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 11

LITKOVSKA

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 12
LACONIST

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 13

NÚKOT

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 14

Kachorovska

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 15

VERBENA

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 16
The Lace

Трендові сумки на осінь 2024 від українських брендів - Фото 17

BEVZA


Источник материала
loader