12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги
12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги

Літо — наша найулюбленіша пора. При цьому, сезон інсоляції вважається одним із найскладніших для шкіри. Ось чому восени на сухість і зневоднення скаржаться навіть власниці бездоганної шкіри, тому додаткова підтримка буде незайвою.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала свої улюблені супермаски для обличчя, які працюють як склянка води для шкіри, забезпечуючи глибоке зволоження та якісне відновлення.

10 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги

Masque Visolastine+, Biologique Recherche

Цю маску beauty-інсайдери не просто так охрестили spa-процедурою для обличчя. Процес нанесення найніжнішої текстури, подібної до суфле, — окреме задоволення, від якого хочеться блаженно прикрити очі та до якого звикаєш з першого разу. Зволожувальну маску MasqueVisolastine+ від Biologique Recherche часто рекомендують косметологи для швидкого зволоження зневодненої шкіри.  Вона за секунди доставляє гіалуронову кислоту в зовнішні шари епідермісу й утримує там її за допомогою полісахаридів рослинного походження, комплексу натуральних зволожувальних цукрів, вітаміну Е, олій макадамії та бавовни. Наносьте її вранці перед прийняттям душу.

Firmagic, Instytutum

Нічна ліфтинг-маска Firmagic допомагає стимулювати природні процеси оновлення шкіри та відновити її пружність. Вона впливає на шкіру протягом усієї ночі, зміцнюючи її та забезпечуючи яскраво виражений ліфтинг-ефект. Є кілька способів її застосування: нанесіть перед сном на чисту та суху шкіру обличчя, шию та зону декольте тонким шаром та залиште на ніч. Або нанесіть маску більш товстим шаром на 20 хвилин для надання шкірі сяйва, а для видалення скористайтеся вологою серветкою або спонжем.

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 1

Soothing Hydrating Mask, Avene

Ваша шкіра заслуговує на ніжність і турботу щодня, а після сезону засмаги — особливо! Заспокійлива зволожувальна маска від Avene — це момент абсолютного комфорту, якого так потребує ваша чутлива шкіра. Потужний антиоксидантний комплекс з натуральним екстрактом червоних фруктів та вітаміном Е, а також зірковий інгредієнт — термальна вода Avene працюють разом, щоб повернути сяяння, пружність і гармонію. Ця маска миттєво відновлює шкіру, дарує глибоке зволоження та захист. Всього 10-15 хвилин релаксу, і ваша шкіра знову дихає свіжістю.

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 2

Mezo-Mask, Filorga 

Маска  для розгладження зморшок, сяяння шкіри та усунення слідів втоми Mezo-Mask від Filorga здатна відтермінувати запис до косметолога. 

Вона миттєво покращує зовнішній вигляд шкіри та надає сяяння. Полісахарид рамнози заспокоює подразнення, вирівнює та освітлює колір обличчя, а комплекс NCEF® стимулює клітинну активність та синтез колагену. Ніжна кремоподібна текстура дарує приємні хвилини розслаблення. Влаштуйте салон краси просто у себе вдома!

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 3

СО2 Spaoxy Dual Gel, Dr. Medion

Карбоксітерапію можна проводити не тільки у косметолога, а й у домашніх умовах. Спеціально для цього японський професійний бренд Dr. Medion розробив бікомпонентний гель СО2 Spaoxy Dual Gel.

Кому підійде карбоксітерапія у флаконі:

  1. Усім, хто незадоволений тьмяною, млявою, млявою шкірою
  2. Усім, хто скаржиться на помітні пори та нерівності на поверхні шкіри
  3. Усім, хто любить процедуру карбоксітерапії та хоче робити її в домашніх умовах на все обличчя або на окремі зони обличчя чи тіла (зморшки навколо очей, Т-зона, щоки, декольте та інші).

У складі гелю працює цілий коктейль корисних компонентів: екстракти кореня лакриці, листя артишоку, кореня шоломниці байкальської, ломикаменю, буряка, дріжджів, чайного листа і полуничного соку. Ідеально!

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 4

Multi Repair Rescue Masque, Bella Aura

Багатофункціональна маска Multi Repair Rescue Masque може похвалитися високим вмістом біофлавоноїдів, які мають протизапальні, антибактеріальні властивості, а також аналогічну ретинолу здатністю регулювати мікробіом шкіри. 

Мікросрібло та норвезька ялина у складі щоразу очищають шкіру від висипань, зменшують пори, вирівнюють текстуру та допомагають їй залишатися здоровою та зберігати баланс. Лігнін з норвезької ялини допомагає підтримувати шкіру зволоженою і зміцнює шкірний бар’єр. Маска ідеально підходить навіть для чутливої шкіри, схильної до подразнення та висипів.

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 5

Skin Renewal Mask, Grown Alchemist

Маска Skin Renewal Mask від Grown Alchemist ідеально підійде власницям сухої та нормальної шкіри, а також як sos-засіб для комбінованої і схильної до жирності. Крім того, адепти мультимаскінгу, можуть спробувати її як очищувальний засіб для окремих, більш забруднених ділянок обличчя.

Кремоподібна глиняна маска дивовижно пахне, але обожнюють її не тільки за аромат. Вона містить білі гриби, ехінацею та фруктові кислоти, які допомагають відновити баланс та природне сяйво, заспокоїти подразнення шкіри, водночас підвищуючи її стійкість до стресу і запобігаючи сухості та тьмяності.

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 6

Hydra-Relief Mask, Givenchy

Стрес і зневодненість — реалії для шкіри майже кожної дівчини, яка живе в мегаполісі. Рослинний мох, отриманий за допомогою біотехнологій, у складі маски Hydra-Relief Mask від Givenchy, відновлює циркуляцію води, забезпечуючи ідеальне зволоження клітин. Відомий своїми зміцнювальними властивостями, він зміцнює шкірний бар`єр і допомагає підтримувати природний рівень гідратації клітин.

Екстракт квітки вічнозеленої (рослина, вирощена на сонячних плато одного з островів у Хорватії), допомагає заспокоїти та захистити шкіру від негативного впливу стресу. Формула маски на 97%2 складається з інгредієнтів природного походження, а третій компонент, що підсилює її зволожувальну дію, — екстракт алое-моху. Отриманий за допомогою біотехнологій, він був обраний завдяки своїй здатності захоплювати та утримувати воду в глибоких шарах епідермісу. Активізуючи функціювання клітин, екстракт алое-моху допомагає зміцнити шкірний бар`єр і захистити шкіру від зневоднення. Бінго!

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 7

Marshmallow Whip Hydrating Mask, Circadia

Восени шкіра регулярно відчуває дефіцит вологи. Якщо це не виправити, вона почне активно виробляти себум, намагаючись зволожити себе. Іншими словами, якщо не вжити необхідних заходів, можна спровокувати появу комедонів і запалень через надлишок шкірного сала і закорковування пор. 

Щоб цього не допустити, двічі-тричі на тиждень використовуйте маску для зволоження з екстрактом алтеї Marshmallow Whip Hydrating Mask від Circadia. Вона містить складний комплекс рослинних інгредієнтів, які забезпечують інтенсивне зволоження, відновлюють шкіру та заспокоюють її, покращуючи загальний зовнішній вигляд. Маска ефективно знімає підвищену чутливість та усуває сухість, надає м’якість та робить шкіру оксамитовою. 

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 8

Restore, Cosmedix 

Зволожувальна маска Restore від Cosmedix зі лічені хвилини повертає шкірі життєво необхідне зволоження, вітаміни та незамінні жирні кислоти, що сприяють утриманню вологи та збереженню ліпідного балансу. Маска розгладжує, пом’якшує і покращує текстуру шкіри, а ще робить колір обличчя здоровим. У складі працює справжній смузі для клітин: масло насіння манго і сквалан, гіалуронат натрію, екстракт папаї, аденозинтрифосфат і альгіновий комплекс. 

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 9

Маска Hydra-Intensive Cooling Masque, iS Clinical

Зволожувальна маска iS Clinical Hydra-Intensive Cooling Masque чудово освіжає, заспокоює та зволожує шкіру. Потужна професійна формула містить натуральні рослинні антиоксиданти та рослинну гіалуронову кислоту. Олія розмарину, ресвератрол у його біодоступній формі, екстракти зеленого чаю, виноградних кісточок та азійської центелли — разом вони оздоровлюють і розгладжують шкіру, нівелюють окисний стрес, запускають процеси відновлення колагенових волокон. Одночасно на шкіру впливає один із кращих зволожувальних агентів — гіалуронова кислота. Проникаючи в шкіру, її молекули зв`язують і утримують велику кількість молекул води, а також створюють на поверхні шкіри плівку, що дихає та перешкоджає випаровуванню вологи. Разом з екстрактом зеленого чаю та соком алое, гіалуронова кислота відмінно заспокоює шкіру, загоює пошкодження, знімає стрес та гальмує запальні процеси.

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 10

Vitamin C Paste, Lixirskin

Тьмяність шкіри та нерівномірний тон обличчя — проблема, яка турбує більшість дівчат після сезону засмаги. Якщо ви серед них, зверніть увагу на маску з вітаміном С у формулі. Швидка ранкова маска Vitamin C Paste від Lixirskin створена для миттєвого ефекту: пробуджує і тонізує шкіру, залишаючи м`якість, гладкість і свіжість, вирівнює колір обличчя і добре зволожує. Також вона чудово регулює вироблення меланіну, надає обличчю сяйва, м`яко освітлює, а також запускає захисні процеси в боротьбі з вільними радикалами. 

12 найкращих масок, які відновлять шкіру після сезону засмаги - Фото 11


Источник материала
loader