Джонні Депп отримає нагороду за кар’єру на Римському кінофестивалі, де представить свій фільм про Модільяні
Джонні Депп отримає нагороду за кар’єру на Римському кінофестивалі, де представить свій фільм про Модільяні

Джонні Депп отримає нагороду за кар’єру на Римському кінофестивалі, де представить свій фільм про Модільяні

Про це пише Variety.

Американський актор Джонні Депп отримає нагороду за досягнення в кар’єрі на Римському міжнародному кінофестивалі. Тут також буде представлений його біографічний фільм про італійського художника Амедео Модільяні "Моді".

"Моді", у якому італієць Ріккардо Скамарчіо грає поганого хлопця-художника та скульптора, який став відомим завдяки новаторському стилю своїх портретів і оголених натур, буде показаний у позаконкурсній секції Grand Public у Римі, а потім вийде в прокат в Італії.

Крім Скамарчіо, у зрежисованому Джонні Деппом фільмі знялися Аль Пачіно в ролі міжнародного колекціонера мистецтва Моріса Гангната, Антонія Деспла, Стівен Грем ("Ірландець"), Бруно Гурі ("Білий лотос"), Раян МакПарланд і Саллі Філліпс (трилогія "Бріджит Джонс"). 

Дія "Моді" розгортається в Парижі під час Першої світової війни протягом 72 бурхливих годин, які, як зазначається в описі фільму, "стануть поворотним моментом у його житті, зрештою зміцнивши його репутацію мистецької легенди".

"Моді" знаменує повернення Деппа до режисури після його дебюту в 1997 році з фільмом "Хоробрий". Це також один із перших проєктів актора після його судової тяганини з колишньою дружиною Ембер Герд у 2022 році.

Минулого року він повернувся на фестиваль у Каннах, де фільмом-відкриттям стала стрічка "Фаворитка" (Jeanne du Barry), у якій актор зіграв роль короля Людовіка XV. Роль куртизанки Жанни Дюбаррі зіграла режисерка картини Майвенн. 

19-й Римський кінофестиваль триватиме 16-27 жовтня.

Раніше повідомлялося, що замість зйомок у шостій частині "Піратів Карибського моря" Джонні Депп зайнявся новим проєктом, присвяченому відомому італійському художнику минулих літ. Це "цікавезні дві доби 1916 року із життя популярного експресіоніста". Актор виступив у ролі режисера і продюсера. До своєї команди актор покликав Аль Пачіно та Баррі Навіді. 

Світова премʼєра фільму "Моді" пройшла на кінофестивалі в Іспанії.

Попри те, що Депп виграв суд і довів брехню колишньої дружини, роки судової тяганини нелегко далися голлівудському актору. Суд експодружжя широко висвітлювався у ЗМІ, а засідання транслювалися онлайн у прямому ефірі, включаючи соцмережі. Актор пережив "час вигнання" з Голлівуду і створив присвячену складному етапу картину "Пʼять", названу за кількістю років судового процесу.

У липні 2022 року, вже за місяць після завершення суду, у ЗМІ зʼявилися перші чутки, що Джонні Депп може повернутися до зйомок у "Піратах Карибського моря". Утім джерела, близькі до зірки, повідомили, що актор ображений на студію Disney, яка зняла серію фільмів і розірвала з актором стосунки у 2018 році - одразу після того, як колишня дружина звинуватила його в насильстві. Зазначалося, що студія пропонувала акторові за культову роль $20 млн, але Депп, за  словами його друзів, покінчив із Disney раз і назавжди.



Источник материала
loader