Вийшов тизер четвертого сезону серіалу «Зовнішні мілини», що повертається восени
Вийшов тизер четвертого сезону серіалу «Зовнішні мілини», що повертається восени

Вийшов тизер четвертого сезону серіалу «Зовнішні мілини», що повертається восени

Вони знайшли заповітний скарб, але це лише початок. Дивіться перший тизер нового сезону пригодницької драми «Зовнішні мілини» від платформи Netflix.

Серіал «Зовнішні мілини» показує захоплюючі пригоди підлітка Джона Бі та трьох його найкращих друзів, які живуть на острові. Одного разу вирушають на пошуки легендарного скарбу, що пов'язаний зі зникненням його батька. Платформа Netflix повідомляє, що хоча «один розділ історії Живців закрито, наступний етап їхніх пригод тільки починається, і полювання за золотом Чорної Бороди вже на горизонті».

Події четвертого сезону будуть розгортатися через 18 місяців після фіналу третього сезону, коли Джон Бі та його команда знайшли золото Ель Дорадо. Цей час вони жили нормальним життям, створивши собі новий притулок, проте, погодившись вирушити у нову пригоду, вони з головою кидаються у цей вир, і нові небезпечні вороги вже наступають їм на п'ятки.

Вийшов тизер четвертого сезону серіалу «Зовнішні мілини», що повертається восени - Фото 1

У нових серіях повертаються Чейз Стоукс (Джон Бі), Медлін Клайн (Сара), Медісон Бейлі (Кіара), Руді Панков (ДжейДжей), Джонатан Девісс (Поуп), Карласія Грант (Клео) та Дрю Старкі (Рейф). На жаль, минулого сезону довелося попрощатися з Чарльзом Істеном (Ворд) та Чарльзом Галфордом (Великий Джон).

Тизер-постер четвертого сезону серіалу «Зовнішні мілини» повідомляє, що його розділили на дві частини, що вийдуть 10 жовтня та 7 листопада.

Источник материала
loader