Дивіться новий фрагмент другого «Джокера» з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою
Дивіться новий фрагмент другого «Джокера» з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою

Дивіться новий фрагмент другого «Джокера» з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою

Раніше цього тижня ми вже поділилися з вами ексклюзивним фрагментом очікуваного сиквела «Джокер: Божевілля на двох», де персонажі Хоакіна Фенікса та Леді Ґаґи пристрасно цілуються крізь ґрати, а нова сцена показує, як Харлі повідомляє Джокеру дуже важливу новину.

У продовженні хітового блокбастера «Джокер» 2019 року головний герой, психопат Артур Флек, опиняється у психіатричній лікарні «Аркхем», де він чекає суду за те, що накоїв наприкінці першого фільму. І у цій установі він нарешті знайде собі справжню (а не вигадану) дівчину, ще одну божевільну Харлі Квінн.

Між персонажами спалахує фонтан пристрастей, проте у новому фрагменті, який ви можете побачити вище, Харлі повідомляє Артуру, що її відправляють додому, щоб їх розлучити. Але Харлі не засмучується, бо тепер вона «щодня може приходити на його суд, бачити його щодня, поки він не вийде» на свободу.

Дивіться новий фрагмент другого «Джокера» з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою - Фото 1

Режисером сиквела популярного трилера, заснованого на коміксах DC, виступає Тодд Філліпс, який зняв першого «Джокера». Він також є автором сценарію.

Божевільна пригода Джокера та Харлі вийде в прокат 3 жовтня. Ви вже можете купити квитки на фільм «Джокер: Божевілля на двох» на нашому сайті.

Источник материала
loader