Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку
Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку

Серце Волині приваблює до себе все більше уваги та активізує свій бізнес-потенціал. Так, 19 вересня тут відбулося відкриття fashion концепт-стору КУЛЬТ Бутик, що закономірно продовжує ланцюжок родини бізнесів КУЛЬТ, серед яких вже є ресторан високої кухні КУЛЬТ Дім та крамниця аксесуарів для дому КУЛЬТ Простір.

Від початку заходу простір дуже швидко наповнювався гостями, локацією розливалися звуки атмосферних сетів київської діджейки Валерії Ободзинської, а довкола панували жваві, невимушені бесіди. Кожен сантиметр бутика наповнював «луцький вайб» — неспішний, легкий, сповнений насолоди моментом.

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 1

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 2

КУЛЬТ Бутик — це проєкт мрії. І авторка цієї мрії — власниця бренду Яна Тарарай. «КУЛЬТ Бутик — це більше ніж просто бізнес чи новий концептуальний бутик. Для мене це частина розвитку міста. Ми прагнемо створити середовище, що підтримує українські бренди, адже за кожним стоїть дизайнер, який формує  нову культуру, стиль та гучно заявляє про це світові», — зазначає Яна.

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 3

В КУЛЬТ Бутик наразі представлено 19 провідних українських дизайнерів, серед яких FROLOV, KSENIASCHNAIDER, Ruslan Baginskiy, Litkovska, BEVZA, BOBKOVA та інші. Таким чином, простір заповнили унікальні речі, що поєднують українські традиції та сучасні тренди.

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 4

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 5

Кожен гість КУЛЬТ Бутика відчуває, що новий fashion-простір (як і всі проєкти КУЛЬТ) пронизаний любов’ю і зроблений з думкою про містян. Сучасний дизайн, цікаве зонування, натуральні матеріали, велика кількість дзеркальних поверхонь — все, аби досвід перебування тут був максимально комфортний та надихав повертатися за новими враженнями і fashion-ідеями.

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 6

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 7

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 8

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 9

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 10

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 11

Гостей чекали подарунки від партнерів заходу: крем для рук від бренду косметики NATUREAL, еко-свічка від бренду магічних свічок PUR, парфуми від 13PERFUMES та голлівудські маски від швейцарського бренду Meder. Частина гостей зупинилися у затишному готелі Ribas, який радо прийняв відвідувачів з інших міст. А створити вишукані образи та підготуватися після довгої дороги (і це було дійсно магічно — перевірено на власному досвіді) допоміг G.Bar Луцьк, який розташований одразу поруч з КУЛЬТ Бутик.

Відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку - Фото 12

КУЛЬТ Бутик, м. Луцьк, вул. Словацького, 12.


Источник материала
loader