«Золоті правила» макіяжу у стилі old money
«Золоті правила» макіяжу у стилі old money

«Золоті правила» макіяжу у стилі old money

Цього року і топові візажисти, і селебріті, і дівчата з усього зацікавилися трендом old money, і втілюють його в макіяжі. Дійсно, стиль old money став одним із головних модних трендів 2024 року, який дуже швидко поширився на всі сфери життя. Сьогодні в TikTok мільйони відео про манікюр, парфуми, макіяж і навіть фарбування волосся в стилі «тиха розкіш». Річ у тім, що стиль old money підходить практично всім і має просто чудовий вигляд.

Якщо вам теж імпонує естетика old money, пропонуємо зробити макіяж у стилі «тиха розкіш».

Ексклюзивно для ELLE.UA beauty-експертка Lancôme розповіла, як мати дорогий вигляд за допомогою правильного макіяжу, яких акцентів не сприймає стиль old money і як створити такий образ просто у себе вдома.

Чим макіяж у стилі old money відрізняється від усіх інших?

Трендовий макіяж в стилі old money відрізняється акцентами на опроміненій, доглянутій шкірі та підкресленні природної засмаги. Землисті, червонуваті або бронзові відтінки, будуть переважати як для очей, так і для губ. Основна ідея макіяжу old money — створити елегантність та вишуканість образу.

Які важливі атрибути є в макіяжі old money?

Головне — це якісно підготувати шкіру на етапі догляду за шкірою, щоб поверхня шкіри була в міру зволожена і вирівняні пори та нерівності. Якісна основа дорівнює успішному макіяжу. Також, обов`язковим буде хайлайтер, але із сяйнистим ефектом, а не блискучим. Виразні брови, витончений макіяж очей і свіжий рум’янець. Губи в тоні з очима в відтінках натуральних, основою може бути тонування олівцем.

Які заборонені прийоми або акценти в макіяжі old money?

В такому макіяжі складно уявити різкі контрасти, такі як, наприклад блакитні тіні, рожева помада. Також не варто перевантажувати чорним кольором очі, а саме таку частину як сльозову лінію. Макіяж має втілювати філософію чистоти та вишуканості.

Які продукти знадобляться для створення макіяжу old money?

Для створення макіяжу old money я точно порадила б використовувати такі засоби:

  1. Сироватка Genifique Ultimate для підготовки шкіри;
  2. Зволоження шкіри з засобами лінійки Hydra Zen;
  3. Тональну основу залежно від бажаного ефекту: матовий фініш — Teint Ultra Wear або більш сяйнистий Teint Idole Care&Glow;
  4. Скорегувати недоліки та створити свіжий погляд допоможе коректор Teint Idole Ultra Wear Care&Glow — Serum Concealer;
  5. А перед нанесенням коректора, варто зробити масаж обличчя із використанням сироватки Genifique Light Pearl;
  6. Додати обличчю сяяння з новинкою — хайлайтером Teint Idole Ultra Wear Highlighter, з дуже вишуканим сяянням;
  7. Макіяж очей можна створити дуже швидко з новим засобом бренду Lancome — Teint Idole Ultra Wea Bronzer для матового фінішу або, а також додати сяяння у внутрішні кутки очей і під бровами — Idole Tint 01, 02;
  8. На завершення — помада Lip Idole в нюдових відтінках, яка може похвалитися доглядовою формулою. Те, що потрібно для елегантного макіяжу у стилі old money!

  • «Золоті правила» макіяжу у стилі old money - Фото 1
  • «Золоті правила» макіяжу у стилі old money - Фото 2

Які секрети допоможуть зробити ідеальний макіяж у стилі old money?

  1. Приділяти більше часу підготовці шкіри та створенню ідеального тону.
  2. Для більш легкого та осяяного ефекту можна додати на beauty-блендер краплю сироватки Genifique Ultimate і розтушувати тональну основу.
  3. Для створення візуального об’єму губ нанесіть на центр губ Tint Idole 01 і розтушуйте пальчиками.
  4. Альтернативою чорної туші, може стати коричнева Idole Brown, яка додасть глибини  та буде тон в тон із бронзовими відтінками макіяжу очей.

Источник материала
loader