Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів»
Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів»

Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів»

Пам'ятаєте акторку Кеті Льюнг, яка грала Чо Чанґ у фільмах про Гаррі Поттера? Вона приєдналася до касту четвертого сезону хітового серіалу «Бріджертони». І ні, вона не буде однією з претенденток на руку Бенедикта (це будуть її доньки).

Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів» - Фото 1

Перший сезон серіалу «Бріджертони» розповів про заміжжя Дафни Бріджертон, другий сезон показав, як Ентоні Бріджертон зустрів свою дружину, а третій був присвячений одруженню Коліна Бріджертона (та Франчески Бріджертон). Тепер на черзі Бенедикт Бріджертон у втіленні Люка Томпсона.

Його майбутню дружину Софі Бек, з якою Бенедикт познайомиться на балі-маскараді, зіграє зірка науково-фантастичного серіалу «Halo» Єрін Ха. Зйомки четвертого сезону вже розпочалися, тож ми отримали стильну фотосесію з його головними акторами, яку ви можете переглянути у нашій галереї.

Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів» - Фото 2

Стримінговий сервіс Netflix повідомляє, що зірка Поттеріани у майбутніх серіях «Бріджертонів» втілить леді Арамінту Ґан. Двічі заміжня і двічі овдовіла Арамінта має двох дочок, які дебютують на шлюбному ринку цього сезону, і вона відчуває тиск, щоб видати принаймні одну зі своїх дівчат заміж. Арамінту описують як «чудову, проникливу й прямолінійну», а також вона «погано реагує, коли щось — або хтось — загрожує її положенню в суспільстві».

Так, вам не здалося. Льюнг втілить матір, у якої дві дорослі доньки. Коли Дафна дебютувала у вищому суспільстві, їй було 18 років, тож, хоча у це й складно повірити, це виглядає можливим, бо Льюнг вже 37 років, тож її героїня могла народити у 19 років (у той час це було нормою одружитися рано і одразу народити дітей).

Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів» - Фото 3

Доньок Арамінти Розамунд Лі та Позі Лі зіграють акторки Мішель Мао та Ізабелла Вей. Розамунда буде старшою донькою, яка покладе своє око на Бенедикта.

Нові серії «Бріджертонів» вийдуть аж у 2026 році. Четвертий сезон буде адаптацією роману письменниці Джулії Квінн «Пропозиція джентльмена».

Источник материала
loader