Кіану Рівз міг стати джедаєм у серіалі «Аколіт»
Кіану Рівз міг стати джедаєм у серіалі «Аколіт»

Кіану Рівз міг стати джедаєм у серіалі «Аколіт»

Нічого собі новина! Виявляється, що Джон Уік майже приєднався до всесвіту «Зоряні війни». Кіностудія Lucasfilm запропонувала Кіану Рівзу головну роль у серіалі «Аколіт», але він відмовився через конфлікт графіків.

Рівз міг втілити майстра-джедая Сола у науково-фантастичному серіалі «Аколіт», який, на жаль, закрили після першого сезону, як повідомляє сайт TheInSneider.

Коли Рівз не зміг через конфлікт графіків, роль Сола дісталася зірці хітового серіалу від Netflix «Гра в кальмара» Лі Джон Дже, який спеціально заради «Аколіта» вивчив англійську, бо сам він з Південної Кореї. На жаль, ми навряд зустрінемося з Солом в майбутньому, бо серіал виявився провальним.

Але якщо ви мрієте побачити Рівза у всесвіті «Зоряні війни», то не поспішайте засмучуватися, адже повідомляється, що компанія Lucasfilm дуже зацікавлена в тому, щоб Рівз зіграв в якомусь іншому проєкті «Зоряних воєн».

Кіану Рівз міг стати джедаєм у серіалі «Аколіт» - Фото 1

В «Аколіті» також знялася зірка «Матриці» Керрі-Енн Мосс, тож ми розуміємо, що творці серіалу сподівалися возз'єднати Нео та Трініті у всесвіті «Зоряні війни», але не зрослося. Що ж, можливо, вони ще помандрують разом далекою-далекою галактикою.

Наприкінці року Рівз озвучить нового їжака Шедоу у сімейному екшні «Їжак Сонік 3» від Sega. Фільм вийде в український прокат 26 грудня.

Источник материала
loader