Рейчел Вайс повернеться до всесвіту Marvel у фільмі «Громовержці» за участю Флоренс П'ю
Рейчел Вайс повернеться до всесвіту Marvel у фільмі «Громовержці» за участю Флоренс П'ю

Рейчел Вайс повернеться до всесвіту Marvel у фільмі «Громовержці» за участю Флоренс П'ю

Меліна Востокова повертається на великий екран! Лавреатка премії «Оскар» Рейчел Вайс возз'єднається з Флоренс П'ю та Девідом Гарбором у майбутньому супергеройському екшні «Громовержці» від Marvel та Disney.

Рейчел Вайс повернеться до всесвіту Marvel у фільмі «Громовержці» за участю Флоренс П'ю - Фото 1

У супергеройському фільмі «Громовержці» (назва якого офіційно пишеться як «Громовержці*») Єлена Бєлова (Флоренс П'ю), яка стала наступною Чорною вдовою MCU після смерті своєї названої сестри Наташі Романової (Скарлетт Йоганссон), та Алексєй Шостаков (Девід Гарбор), він же Червоний вартовий, стануть частиною нової антигеройської команди з коміксів Marvel.

Ви вже могли побачити їхнє емоційне возз'єднання у тизер-трейлері, що вийшов в понеділок, проте за кадром залишилася антигероїня Меліна Востокова (Рейчел Вайс), ще одна Чорна вдова, яка працювала на Дрейкова і допомогла його перемогти в екшні «Чорна вдова» 2021 року.

Меліна та Алєксей були подвійними російськими агентами, що жили в Америці і виховували двох доньок Наташу та Єлену, яких Дрейков викрав і змусив потім стати кілерками. Наташа втекла і приєдналася до Месників, а згодом на її бік перейшли і Єлена разом з прийомними батьками.

Ще до Громовержців вступить Тайскмайстер (Ольга Куриленко), вона ж Антонія Дрейкова, яку Наташа звільнила з-під впливу батька наприкінці «Чорної вдови».

Побачити возз'єднання Єлени, Меліни та Алєксея у фільмі «Громовержці», який продюсує Кевін Файгі, українці зможуть з 1 травня 2025 року.

Рейчел Вайс повернеться до всесвіту Marvel у фільмі «Громовержці» за участю Флоренс П'ю - Фото 2

Источник материала