Образ дня: Леді Гага в total red на прем’єрі «Джокер: божевілля на двох»
Образ дня: Леді Гага в total red на прем’єрі «Джокер: божевілля на двох»

Образ дня: Леді Гага в total red на прем’єрі «Джокер: божевілля на двох»

Учора, 25 вересня, в Лондоні відбулася прем’єра одного з найочікуваніших фільмів цього року — «Джокер: божевілля на двох». І, звичайно ж, уся наша увага на червоній доріжці була прикута до головних зірок стрічки — Гоакіна Фенікса, який зіграв Джокера, та Леді Гаги — його екранної коханої Гарлі Квінн. 

Образ дня: Леді Гага в total red на прем’єрі «Джокер: божевілля на двох» - Фото 1

Для такої події Леді Гага обрала total red образ, що складався з довгої сукні з V-подібним вирізом та пишною спідницею, а також укороченого жакета з об’ємними рукавами від Céline. Втім акцентом нового виходу співачки було не так вбрання, як макіяж, виконаний у дусі екранної героїні. Леді Гага нанесла бірюзові тіні, темну підводку та сльозу з кристалів під одним оком. На губи зірка додала коралову помаду в тон образу. 

Виконавиця завітала на червону доріжку у супроводі свого нареченого Майкла Поланскі, про заручини з яким вона розповіла у липні під час Олімпійських ігор. Обранець Леді Гаги зупинився на чорному класичному костюмі від Céline.

Образ дня: Леді Гага в total red на прем’єрі «Джокер: божевілля на двох» - Фото 2

Напередодні прем’єри співачка також анонсувала вихід нового альбому Harlequin, що стане супроводом до стрічки «Джокер: божевілля на двох». Він складатиметься з 13 треків, серед яких — Good Morning, The Joker та інші. 

 


Нова кінокартина стане продовженням фільму «Джокер», що вийшов на екрани у 2019 році. За сюжетом, головний герой зустріне в психлікарні Гарлі Квінн і їхнє життя перетвориться на справжній мюзикл з присмаком божевілля. В Україні стрічка вийде в прокат уже 3 жовтня.


Источник материала
loader