Один продукт для волосся, яким ви можете користуватися разом з коханим чоловіком
Один продукт для волосся, яким ви можете користуватися разом з коханим чоловіком

Один продукт для волосся, яким ви можете користуватися разом з коханим чоловіком

Ця ситуація знайома більшості дівчат: час від часу вони виявляють на поличці у ванній наполовину спустошені флакони з улюбленими продуктами для волосся або шкіри, хоча придбали їх зовсім недавно. Після бесіди з коханим чоловіком виявляється, що він користувався всім підряд, особливо не розглядаючи етикетки. Таким чином, ваша ретельно спланована beauty-рутина зазнає нападів найдорожчої людини, і сваритися через це здається нерозумним і марним.

Рішення прийшло завдяки бренду NEQI. Преміальний догляд за волоссям із професійним підходом доступний кожному — це і є головна мета та місія розробників бренду. NEQI не обмежує, а дає вибір кожному типу волосся, не прив`язуючись до статі чи віку.

Основою всіх засобів NEQI є безсульфатна веганська формула та особлива суміш Signature Blend  — спеціально розроблений професійний комплекс активних інгредієнтів з геміскваланом, пептидами та екстрактами екзотичних рослин. Цей бленд ущільнює структуру волосся та забезпечує незрівнянну еластичність і здоровий блиск.

Щоб уникнути розбіжностей, купуйте якомога більше продуктів, які можна розділити на двох, і користуватися паралельно. Наприклад, насичена сироватка Opulent Oil Hair Serum забезпечить неймовірне сяйво волоссю та ефектний, здоровий вигляд кожного пасма. Поживна формула надає легкого сяйва і є ідеальним доповненням до щоденного догляду за чоловічим і жіночим волоссям. При цьому вона не обтяжує і не створює ефекту жирного волосся.

Один продукт для волосся, яким ви можете користуватися разом з коханим чоловіком - Фото 1

З огляду на те, що сьогодні дедалі більше чоловіків стурбовані оздоровленням волосся і поліпшенням його якості, ця сироватка чудово впишеться в будь-який ритуал догляду. Ненав`язливий, свіжий запах з цитрусовими та трав`яними відтінками робить її ідеальною і для вас, і для того-самого-чоловіка. Ідеально!


Источник материала
loader