DOROFEEVA випустила перший великий альбом Heartbeat, написаний спільно з Мішею Кацуріним
DOROFEEVA випустила перший великий альбом Heartbeat, написаний спільно з Мішею Кацуріним

DOROFEEVA випустила перший великий альбом Heartbeat, написаний спільно з Мішею Кацуріним

DOROFEEVA представила перший повноформатний альбом. Як зазначають у команді артистки, всі 12 треків написані в різних умовах – поміж повітряними тривогами, обстрілами та блекаутами, вдома, за кордоном, на різних студіях…та з різними музикантами: до створення долучилися Стас Чорний, Антон Чілібі, Павло Білоусов, Влад Лібенсон, Олександр Слінченко, Василь Козьма, Антон Кукрі, Сергій Сидоренко, Гордій Старух.  Більша частина, серед яких вже відомі хіти «Хартбіт», «А я все плакала» і «Нітрогліцерин», написана у співавторстві з Мішею Кацуріним (11 з 12 пісень створені у їхньому творчому тандемі) та Іваном Клименком. 

DOROFEEVA випустила перший великий альбом Heartbeat, написаний спільно з Мішею Кацуріним - Фото 1

Сама DOROFEEVA зізнається, що в найсумніші часи писалися більш позитивні пісні,  а у найсвітліші — філософські пісні-роздуми. 

«Цей альбом — моя віддушина, а написання пісень — те, що рятувало мене від страшного сьогодення. Весь цей час, вперше за своє доросле життя, я по-справжньому поринула у музику, яка мене вивільнила.  Тут зібрані дуже різні мої емоції, різні стани…Я дозволила собі приймати себе різною, довіряти собі, бути собою, неідеальною. Дозволила собі нарешті відкрити душу і просто говорити через свої пісні. І я би дуже хотіла, щоб вони не просто сподобалися, а мали силу в чомусь допомагати, наштовхували на якісь важливі думки, щоб слухаючи їх можна було й поплакати,  й усміхнутися», — говорить DOROFEEVA. 

Одночасно з релізом альбому вийшов кліп на фокусну пісню «Колискова 2022», яка є присвятою DOROFEEVA всім українським жінкам-матерям. Цю пісню вона почала створювати у 2022 році, а завершила влітку 2024-го, після обстрілу «Охматдиту».

У відео в жанрі горора, режисером якого виступив Indy Hait, глядачі ніби потрапляють у моторошний сон матері, яка рятує свою дитину від загрози — темряви, що поглинає все навколо. Прийом повторення, використаний у кліпі, прагне передати відчуття повторюваності нашої реальності, коли здається, що ми застрягли у нескінченній петлі війни.


Источник материала
loader