Берег любові крізь роки. Іво Бобул та Ліля Сандулеса виступлять з двома концертами у Львові
Берег любові крізь роки. Іво Бобул та Ліля Сандулеса виступлять з двома концертами у Львові

Берег любові крізь роки. Іво Бобул та Ліля Сандулеса виступлять з двома концертами у Львові

Улюблений дует мільйонів та різних поколінь українців знову виступить разом на сцені! 28 та 29 жовтня легенди української естради – Іво Бобул і Лілія Сандулеса – виступлять із концертом у Львівській опері. Початок подій о 19:30, зазначають організатори Clever Production.

Концерти матимуть символічну та промовисту назву “Береги любові крізь роки” та відбудуться в рамках нового спільного  концертного туру українськими містами.

Стартує турне вже 12 жовтня у Чернігові та охопить понад 30 міст! Також у програмі туру – Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький та ін.

Дует Іво Бобула та Лілії Сандулеси став справді легендарним. У спільній творчості вони випустили чимало пісень, які стали справжніми шлягерами. Серед них, зокрема, всіма улюблені “Берег любові”, “Пізня зустріч”, “Зоряна криниця”, “А липи цвітуть” та багато інших.

Весною 2024 року, після більш ніж 20-річної перерви, дует Іво Бобула та Лілії Сандулеси, знову об’єднався на сцені разом та вирушив у всеукраїнський тур. Він став мегауспішним та об’єднав десятки тисяч слухачів.

І ось на численні прохання шанувальників, артисти вирушають у другий концертний тур та об’єднають своєю творчістю вже понад 30 українських міст.

“Легенди української естради – Іво Бобул та Лілія Сандулеса – знову вийдуть на одну сцену та вирушають у другий спільний концертний тур Україною. Не пропустіть унікальну можливість почути легендарних артистів наживо та заспівати улюблені хіти на концерті разом! Концерти благодійні на підтримку Збройних Сил України! – запрошують на подію організатори.

Квитки за посиланням:

Розклад концертів туру “Береги любові через роки”:

  • 12.10 – Чернігів
  • 13.10 – Житомир

Ольга МАКСИМ’ЯК

Источник материала
loader