Дивимося вебсеріал про роботу «Госпітальєрів», де одна з героїнь — парамедикиня Ірина Цибух
Дивимося вебсеріал про роботу «Госпітальєрів», де одна з героїнь — парамедикиня Ірина Цибух

Дивимося вебсеріал про роботу «Госпітальєрів», де одна з героїнь — парамедикиня Ірина Цибух

У кінотеатрі «Жовтень» відбулася премʼєра вебсеріалу «Кожна смерть зменшує мене» про роботу батальйону «Госпітальєри». Однією з героїнь проєкту стала парамедикиня Ірина Цибух, яка в травні загинула на фронті. 

«Назву я взяв з поезії Джона Донна — "Кожна смерть зменшує мене, бо я є частиною людства". Я прагну, щоб глядачі, і українські, і закордонні, відчули себе причетними, і відчули, що з кожним загиблим українцем, кожним зруйнованим Росією містом світ зменшується, Європа зменшується», — ділиться режисер Сергій Бажанов.

Дивимося вебсеріал про роботу «Госпітальєрів», де одна з героїнь — парамедикиня Ірина Цибух - Фото 1

Вебсеріал складається з п`яти епізодів про те, як парамедики ухвалюють рішення в умовах постійної небезпеки та працюють поза лаштунками військових евакуацій.

Героїня Ірина Цибух не лише працювала парамедикинею, а й була менеджеркою медіа «Суспільне», часто спілкувалася з журналістами, розповідаючи про роботу медиків на фронті. У серіалі глядачі можуть побачити Ірину такою, якою її знали ті, з ким вона працювала і кого рятувала. 

«Фільм Сергія Баженова занурює в атмосферу “Госпітальєрів”, дає відчути атмосферу бойових виїздів та побуту парамедиків. Фільм також цікавий для самих парамедиків, бо вони можуть побачити своїх посестер і побратимів зі сторони. Для мене робота над фільмом була важливою, адже наша місія — донести думку про унікальність кожного життя», — розповідає сценаристка Юлія Гончар. 

Дивимося вебсеріал про роботу «Госпітальєрів», де одна з героїнь — парамедикиня Ірина Цибух - Фото 2

Відтепер вебсеріал «Кожна смерть зменшує мене» можна переглянути у вільному доступі.

Источник материала
loader