У Китаї встановили рекорд за кількістю водночас запущених у небо дронів
У Китаї встановили рекорд за кількістю водночас запущених у небо дронів

У Китаї встановили рекорд за кількістю водночас запущених у небо дронів

У Китаї відбулося грандіозне шоу дронів, яке стало новим світовим рекордом, коли в небо одночасно піднялися 7598 безпілотників. Про це повідомили на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса.

З нагоди святкування 72-х роковин корейської автономної префектури Яньбянь у місті організували світлове шоу.

Для цього одночасно підняли 7598 дронів, які утворювали в небі зображення, серед яких зокрема символи Китаю — Велика китайська стіна та величний дракон.

Цей вражаючий показник більш ніж удвічі перевищив попередній рекорд у 3191 дрон. Організатори змогли створити світлові композиції, які вразили глядачів своєю масштабністю та деталізацією.

Згідно з вимогами для встановлення світового рекорду, дрони мали утримувати зображення не менше 20 секунд. Рекордним стало зображення тигра, яке протрималося у повітрі цілих 37 секунд.

У Китаї встановили рекорд за кількістю водночас запущених у небо дронів - Фото 1

Усі безпілотники були розміщені у спеціальних "злітних коробках", кожна з яких містила по 12 апаратів. Управління масштабним шоу здійснювалося з одного ноутбука, а система відстежувала стан кожного дрона в реальному часі, що дозволило досягти дивовижної координації дій.

Представники Книги рекордів Гіннеса відзначили, що світлове шоу офіційно стало найбільшим штучним зображенням у повітрі, сформованим за допомогою мультимедійних дронів.

Источник материала
loader