Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди
Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди

Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди

З самого народження молодшої доньки Бекхемів Харпер Севен можна було помітити особливі й дуже теплі стосунки дівчинки з її батьком Девідом. Часто у компанії одне одного вони подорожують різними країнами, гуляють, відвідують спортивні заходи та покази Victoria Beckham — і щоразу від них неможливо відвести погляд завдяки стильним парним образам. Харпер, подорослішавши, схоже, теж почала проявляти особливу любов до моди, як і всі члени її родини, тому цього Тижня моди в Парижі ми не могли не звернути увагу на нові модні стилізації батька й дочки.

Зокрема, для показу матері Харпер вдягнула довгу атласну сукню на тонких бретелях рожевого відтінку, звісно ж, від Victoria Beckham, яку доповнила трендовими білими в’єтнамками на підборах, клатчем у тон вбрання та романтичними прикрасами. Девід же зупинився на класичному темно-синьому костюмі. 

Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди - Фото 1

Натомість для прогулянки містом тандем Бекхемів обрав більш розслаблені та повсякденні вбрання. Харпер зупинилася на базовому сірому світшоті, вільних світлих джинсах і кросівках. Доповнили образ підвіска від Dior та біла мінісумка. Просте й невимушене поєднання, яке ідеально підійде для осінніх буднів. Тоді ж як Девід застилізував смугасті брюки, гольф, шкіряний бомбер і масивну сумку в популярному цього сезону кольорі хакі. 

Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди - Фото 2

У минулі тижні моди в Парижі родина також не втрачала можливості показати своє відчуття стилю. До прикладу, для одного зі своїх тодішніх виходів Девід і Харпер обрали парні образи з чорними брючними костюмами. В інший же день дівчинка поєднала піжамні штани та светр, а її батько знову показав свою улюблену комбінацію з класичних штанів і бомбера.

Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди - Фото 3

Девід та Харпер Бекхеми — найстильніший дует батька й доньки на Паризькому тижні моди - Фото 4


Источник материала
loader