7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати
7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати

У 90-х ми невідривно слідкували за Памелою Андерсон у серіалі «Рятувальники Малібу» та яскравими виходами зірки поза екраном. Її стиль завжди вирізнявся сексуальністю і відвертістю — довжиною міні, напівпрозорими тканинами та обтислими фасонами. Тепер, у свої 57, вона дещо відійшла від розкутих образів, однак продовжує вражати цікавими модними поєднаннями.

У вересні на великі екрани вийшла нова драма «Остання танцівниця» з Памелою Андерсон у головній ролі. Стрічка розповідає про 50-річну танцівницю, яка після закриття шоу у Лас-Вегасі в пошуках свого нового місця у цьому світі. Для показу фільму на Цюрихському кінофестивалі акторка обрала ніжний образ у рожевих відтінках від Oscar de la Renta, що складався з сукні міді, об’ємної довгої шалі в тон вбрання й туфель-човників на підборах. 

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати - Фото 1

Натомість на пресконференції у рамках цього ж заходу Памела Андерсон з’явилася в білому ансамблі з бахромою також від Oscar de la Renta, що поєднав топ на одне плече та широкі брюки. Довершили одяг шоколадні туфлі Christian Louboutin. 

Раніше того ж дня ми помітили зірку в крепдешиновій сукні міді з флористичним принтом від Carolina Herrera. Серед інших образів Памели — рожева максісукня Elie Saab із довгими рукавами, класичний брючний костюм, а також спідниця-олівець із шовковою блузою. 

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати - Фото 2

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати - Фото 3

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати - Фото 4

Окрім вишуканих виходів на червоних доріжках, кіноакторка продемонструвала й елегантний осінній образ на щодень, яким ми можемо надихнутися й для наших стилізацій. Памела зупинилася на чорному светрі та класичних брюках, які скомбінувала з сітчастими балетками, сонцезахисними окулярами та аж двома сумками — шкіряною та плетеною. 

7 нових виходів fashion-ікони Памели Андерсон, які хочеться розглядати - Фото 5


Источник материала
loader