Меттью МакКонахі озвучив одного з Дедпулів у фільмі «Дедпул і Росомаха»
Меттью МакКонахі озвучив одного з Дедпулів у фільмі «Дедпул і Росомаха»

Меттью МакКонахі озвучив одного з Дедпулів у фільмі «Дедпул і Росомаха»

Хочете дізнатися про найбільш неочікуване камео в супергеройському блокбастері «Дедпул і Росомаха» Шона Леві? Одну з ролей в ньому виконав лавреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Меттью МакКонахі озвучив одного з Дедпулів у фільмі «Дедпул і Росомаха» - Фото 1

Нагадуємо, що у своєму третьому (і поки що фінальному сольнику) колишній найманець Вейд Вілсон (Раян Рейнольдс), ведучи тихий спосіб життя, потрапляє в організацію «Управління часовими змінами», що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи (Г'ю Джекман) з іншого всесвіту, щоб врятувати свій світ.

Наприкінці фільму Дедпул та Росомаха намагаються захистити світ нашого Дедпула від загону Дедпулів з різних всесвітів, які прибули з Пустки, щоб допомогти лиходійці Кассандрі Нові (Емма Коррін). І поки голосом Ледіпул стала дружина Рейнольдса Блейк Лайвлі, одного з інших варіантів Ковбойпула (Дедпула-ковбоя) озвучив МакКонахі. В костюмі ж був каскадер Том Коттон.

Ковбояпула звуть Вейд Вінстон Вілсон, і в своєму всесвіті він є єдиним Дедпулом, проте його (як і інших варіантів) перейменували у Пустці, щоб не плутатись.

Меттью МакКонахі озвучив одного з Дедпулів у фільмі «Дедпул і Росомаха» - Фото 2

Повідомляється, що натхненням для Ковбойпула став герой Клінта Іствуда з відомої вестерн-трилогії режисера Серджіо Леоне. Тож тепер офіційно МакКонахі є частиною кіновсесвіту Marvel, що продовжує рости неймовірними темпами.

Тим часом одного з варіантів Росомахи у цьому блокбастері втілив Генрі Кавілл, який ще нещодавно грав Супермена у кіновсесвіті DCEU.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дедпул і Росомаха».

Источник материала
loader