Опубліковано рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини
Опубліковано рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини

Опубліковано рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини

Згідно з результатами останнього опитування YouGov, опубліковано новий рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини. У ньому представлено 21 особу, ранжованих за рівнем популярності серед громадськості.

Попри те, що королева Єлизавета ІІ вже не з нами, вона залишається на першому місці, отримавши 98 балів та 77% підтримки. Принцеса Уельська Кейт Міддлтон посіла друге місце з 73% популярності, фактично ставши найулюбленішою серед живих членів сім’ї. Третє місце дісталося принцесі Анні з 70%, після якої йдуть принц Вільям (70%) та король Чарльз III (62%).

Шосте місце посіла донька принцеси Анни, Зара Тіндалл, з результатом 58%, а сьому позицію зайняла Софі, герцогиня Вессекська, отримавши 53%. Її чоловік, принц Едвард, розташувався на восьмому місці з 52%. Королева-консорт Камілла опинилася на дев’ятій сходинці з 49%.

Опубліковано рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини - Фото 1

Далі у рейтингу на тринадцятій і чотирнадцятій позиціях опинилися принцеси Євгенія та Беатріс, кожна з яких отримала 36%. Принц Гаррі зберігає 15-е місце з 27%, а його дружина Меган Маркл посіла 17-е місце з результатом 23%.

Цікавим є той факт, що, хоча принцу Гаррі та Меган Маркл не дісталися високі позиції у рейтингу популярності, вони залишаються одними з найбільш впізнаваних членів королівської родини, маючи по 99% у відповідному рейтингу.

Опубліковано рейтинг найпопулярніших членів британської королівської родини - Фото 2


Источник материала
loader