Вийшов трейлер другого сезону серіалу «Правдива терапія» від творців «Теда Лассо»
Вийшов трейлер другого сезону серіалу «Правдива терапія» від творців «Теда Лассо»

Вийшов трейлер другого сезону серіалу «Правдива терапія» від творців «Теда Лассо»

Зірка «Зоряних воєн» Гаррісон Форд та зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел знову грають психотерапевтів в офіційному трейлері нового сезону драматичної комедії «Правдива терапія» від Apple.

У драмеді «Правдива терапія» Сігел повернається в образі психотерапевта Джиммі, який після особистої трагедії починає казати своїм пацієнтам, що він насправді думає про них. Несподіваним чином його різкі коментарі змінюють не лише їхнє життя, але і його власне.

У трейлері Джиммі каже Полу, герою Форда, який грає його колегу і друга (хоча він сам у цьому не зізнається), що за нього переживає його донька Еліс (Лукіта Максвелл). На що Пол відповідає, що навіть «вона знає, яким вразливим є Джиммі». Головний герой намагається це заперечити, але його вчинки більш красномовні. Один з моментів показує, як донька заспокоює його, поки йому роблять тату.

Вийшов трейлер другого сезону серіалу «Правдива терапія» від творців «Теда Лассо» - Фото 1

Далі Пол нагадує Джиммі, що йому «варто зосередитися на традиційній терапії» і що «його пацієнти не мають його лікувати». Тим часом його колишня пацієнтка Ґрейс (Гайді Ґарднер) після його порад вбила свого чоловіка і опинилася у в'язниці.

Серіал «Правдива терапія» від творців хітової драмеді «Тед Лассо» Бретта Голдстіна та Білла Лоуренса, де Сігел також виступає сценаристом, повертається 17 жовтня.

Источник материала
loader