«Укрпошта» анонсує прихід Amazon в Україну
«Укрпошта» анонсує прихід Amazon в Україну

«Укрпошта» анонсує прихід Amazon в Україну

«Укрпошта» готується до укладення угоди з американським поштовим оператором USPS, яка дозволить доставляти в Україну товари з таких глобальних маркетплейсів, як Amazon. Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

За його словами, домовленість щодо доставлення дрібних пакетів вже досягнута, а угода щодо посилок очікується до першого січня 2025 року.

Після підписання угоди товари з маркетплейсу Amazon доставлятимуть через Велику Британію: спочатку в Лондон, а потім вже наступного дня – в Україну.

Вартість доставлення не оголошується, проте зараз «Укрпошта» веде переговори з британським оператором Royal Mail щодо зниження тарифів для українських клієнтів.

Окрім угоди з поштовими операторами США, анонсуються наступні зміни у самій компанії.

Так вже здійснюється перехід на автоматизоване сортування посилок, що скоротить терміни доставлення, зокрема забезпечить доставку між містами на наступний день. Компанія планує завершити запуск усіх сортувальних центрів до кінця жовтня 2024 року.

Також анонсовано запуск нового мобільного застосунку, який дозволить користувачам автоматично отримувати сповіщення про переміщення посилок та управляти процесом доставлення.

Окрім цього компанія працює над розширенням міжнародної співпраці, зокрема інвестує у новий міжнародний сортувальний центр для покращення надійності доставлення посилок за кордон. Це дозволить випускати більшість міжнародних відправлень вже за 24 години.

Нагадуємо, що Укрпошта доставлятиме документи, передусім закордонні паспорти, громадянам за кордоном — у понад 230 країн і територій світу.

  • #Укрпошта

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала