Як стилізувати головні кольори цієї осені: демонструє Кейт Міддлтон
Як стилізувати головні кольори цієї осені: демонструє Кейт Міддлтон

Як стилізувати головні кольори цієї осені: демонструє Кейт Міддлтон

Щосезону модні виходи Кейт Міддлтон неможливо оминути без уваги. Її образи надихають, а винятковий смак принцеси Уельської та вміння поєднувати класичні елементи гардеробу з сучасними трендами здобули їй звання безумовного fashion-трендсеттера. 

Так, днями Кейт Міддлтон провела чергову офіційну зустріч після тривалої хіміотерапії та паузи у виконанні королівських обов’язків. Разом із чоловіком Вільямом принцеса Уельська зустрілася з командою Центру раннього розвитку дитини у Віндзорському замку.

Як стилізувати головні кольори цієї осені: демонструє Кейт Міддлтон - Фото 1

Як стилізувати головні кольори цієї осені: демонструє Кейт Міддлтон - Фото 2

На зустрічі Кейт з‘явилася в сукні кольору вина з принтом polka dot у поєднанні з пальто в трендовому шоколадному відтінку. Доповнили образ мюлі та класи в тон пальто.

Пізніше цього ж дня принц і принцеса Уельські вшанувала пам`ять загиблих у трагедії в британському міст Саутпорт, де 29 липня 2024 року 17-річний хлопець влаштував різанину у дитячому літньому клубі й поранив щонайменше одинадцять людей, серед яких діти. Троє дівчат шести, семи та девʼяти років — загинули.

 


 

Раніше Кейт Міддлтон також демонструвала, як носити брючний костюм у трендовому цього сезону відтінку бургунді з прямими штанами та обтислим жакетом, що підкреслює талію, від французького дизайнера Roland Mouret.


Источник материала
loader