Кейт Мосс запросили створити власну капсулу для Zara
Кейт Мосс запросили створити власну капсулу для Zara

Кейт Мосс запросили створити власну капсулу для Zara

Нова гучна колаборація вже не за горами. Британська супермодель і справжня ікона стилю 90-х Кейт Мосс розробить свою модну капсулу для Zara. 

Як повідомило видання WWD, колекція включатиме одяг та аксесуари для вечірок. Вона вийде у світ уже 30 листопада, і допомагатиме стилізувати вбрання Кеті Інгленд.

Сама Кейт Мосс розповіла, що бажала створити «ідеальну капсулу для вечірок — вироби, які виглядатимуть без зусиль шикарними». Зірка описала колекцію як суміш «класичних фасонів із необхідною кількістю гламуру, щоб провести кожну у сезон вечірок».

Модель вже не вперше розробляє колекції для брендів. Раніше, з 2007 по 2010 роки, а також у 2014-му, вона створювала лінійки для Topshop. 

Цього місяця Zara продемонстрував ще одну культову капсулу для жінок та чоловіків, виготовлену у співпраці з італійським дизайнером Стефано Пілаті, який відомий своєю робою в YSL у 2004-2012 роках. Знятий кампейн був легендарним Стівеном Майзелем, а головними його учасниками стали сам Стефано Пілаті та Жизель Бюндхен.

 



Источник материала
loader