Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт
Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт

Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт

Ходять чутки, що кінокомпанія Marvel Studios бачить в образі суперлиходія Аполасіпсиса з коміксів про Людей Ікс голлівудську суперзірку Двейна Джонсона, який нещодавно зіграв антигероя у фільмі від DC.

Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт - Фото 1

Ще у травні цього року різними соцмережами (в тому числі і сайтом Reddit) стала гуляти інформація про те, що керівники Marvel Studios хочуть запросити Скелю до всесвіту MCU, щоб він зіграв там Апокаліпсиса, якого раніше у фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис» втілив Оскар Айзек.

Хтось навіть виразив думку, що це може бути камео у блокбастері «Дедпул і Росомаха», проте ми вже знаємо, що цього не сталося. Здавалося, що на цьому чутки завершаться, проте у на початку жовтня з'явилася інформація, що Джонсон «залишається головним вибором Marvel Studios на роль Апокаліпсиса після Шостої фази MCU».

Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт - Фото 2

Завдяки спільній пригоді Дедпула і Росомахи нам нагадали, що Люди Ікс вже офіційно стали частиною всесвіту MCU (адже раніше ми вже бачили Людей Ікс у фільмах «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Марвели»). Тож дуже вірогідно, що у майбутньому вони, в тому числі й Апокаліпсис, повернуться на екрани в проєктах Marvel Studios.

У 2022 році Скеля втілив антигероя з коміксів DC у кінокоміксі «Чорний Адам», проте він виявився провалом, тому сиквела не отримає. Актор і продюсер давно тісно співпрацює зі судією Disney, тож не виключено, що ці чутки виявляться правдою.

З 7 листопада Джонсона можна буде побачити в кінотеатрах у пригодницькому екшні «Кодове ім'я "Червоний"» з зіркою Marvel Крісом Евансом.

Двейн Джонсон може стати новим лиходієм Marvel, і фанати вже зробили з ним крутий арт - Фото 3

Источник материала