Львів’ян кличуть на відкриття фотовиставки Олега Огородника “Ex.—70”
Львів’ян кличуть на відкриття фотовиставки Олега Огородника “Ex.—70”

Львів’ян кличуть на відкриття фотовиставки Олега Огородника “Ex.—70”

В середу, 16 жовтня 2024 року о 17.00, у Львівському Фотомузеї (Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17) відбудеться відкриття фотовиставки Олега Огородника “Ex.—70”.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Львівської філії спілки фотохудожників України та Львівського палацу Мистецтв.

Олег Огородник народився в 1954р. Сфери зацікавлення: Чорно-біла фотографія (спортивна, життя в горах, акт, портрет, пейзаж.). З 2013р оку зацікавився альтернативними видами фотографії такі як альбуміновий друк і ціанотипія. Зараз є членом групи альтернативної фотографії «Zasmaha».

З 1991 Олег член Спілки фотохудожників України. В 1995 отримав міжнародне звання AFIAP (художник), а вже в 1998 – міжнародне звання EFIAP (екселенс). З 2004 року є почесним членом Одеської фотографічної асоціації.

Учасник та призер українських і міжнародних фотосалонів. Лауреат Обласної премії 2019 в галузі мистецтва “За виставкові проекти та промоцію українського мистецтва за кордоном”.

В 2020 році став Лауреатом премії Василя Пилип’юка.

Розголос забезпечують Українське радіо. Львів , Радіо “Львівська Хвиля”, Сайт про Захід України “Бомок”, Інформаційна агенція “Гал-інфо”, Громадський сайт Львова “Форпост”, Інтернет-видання “Діло”, Фотографії Старого Львова та Площа Галицька.

Гостинно пригощатиме Кава Старого Львова.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Источник материала
loader