Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності
Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності

Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності

Український бренд THE WARM представляє нову колекцію FALL 2024/2025, натхненну образом сильної та впевненої жінки, яка прагне до гармонійного поєднання елегантності та комфорту. Колекція створена для тих, хто вміє інтегрувати стиль та функціональність у повсякденне життя, підкреслюючи свою унікальність.

Дизайнерка Тетяна Могила надихалася сучасними українками, які, попри виклики, щодня транслюють силу, впевненість і легкість. Структуровані лінії, чіткі форми та чорно-біла палітра втілюють їхній характер. Колекція — це відгук на реалії сьогодення й відображення незламності цих жінок. Капсула THE WARM відповідає потребам сучасного життя, де стиль та практичність ідуть пліч-о-пліч.



«Ми прагнули створити колекцію, яка б гармонійно поєднувала класику і сучасність, даючи жінкам можливість відчувати себе впевненими у будь-яких обставинах», — зазначила дизайнерка Тетяна Могила.

Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності - Фото 1
Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності - Фото 2

Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності - Фото 3

Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності - Фото 4

У колекцію увійшли: оновлені пальта з досконалими силуетами, жакет яппі, брюки, класична спідниця, ремінь з лого THE WARM, два боді та сорочка. 

Нова колекція THE WARM — сила сучасної жіночності - Фото 5


Источник материала
loader