Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів
Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів

«Що одягнути на роботу?» — одне з найбільш актуальних питань, які ставлять собі дівчата з графіком роботи з 9.00 до 18.00. Якщо класичні жакети з туфлями-човниками та сорочки з чорними брюками вже набридли, пропонуємо п`ять ідей від українських дизайнерів, які допоможуть урізноманітнити офісний гардероб.

У ритмі ретро

Брючний костюм — ідеальний вибір для завзятої кар`єристки, але чому б не поекспериментувати навіть у рамках офісного дрес-коду. Так, український бренд L`ESKIZZO пропонує замінити низ зі штанами на спідницю-годе в найкращих традиціях моди 1950-х. Стримано, лаконічно, елегантно.

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів - Фото 1

Акцентна деталь

Бренд VIGO знається на ідеальних брючних костюмах, з якими працює вже довгий час. Цього сезону марка пропонує поповнити колекцію жакетом з акцентними блискавками — з одного боку, вони підкреслюють характер речі, а з іншого, дозволяють експериментувати з образом. Носити його можна і в костюмі, і з практичним денімом, і в парі з шовковими спідницями.

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів - Фото 2

Фактурне рішення

Шкіряний жакет — універсальна річ, яка буде доречна і в офісних стінах, і на вечірці. Все залежатиме від контексту та нашого настрою. Вдень поєднуйте його зі спідницями-міді і білими сорочками, як показує бренд ARTICLE, а з початком вечора можна зіграти на контрасті — гладка шкіра і найтонший шовк завжди виглядають виграшно.

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів - Фото 3

Колір гранату

У базовій теорії кольору насичений відтінок бордо дарує відчуття впевненості у собі, яке так потрібно впродовж робочого дня, наповненого різними викликами. В новій осінній колекції закарпатського бренду SARNA у цьому глибокому відтінку можна зібрати повноцінний гардероб — від костюмів-двійок до светрів та бомберів.

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів - Фото 4

М’який дотик

Сімдесяті — декада, яка визначає модний настрій цієї осені. Відомий цей час своїм вільним духом, але навіть його можна при бажанні адаптувати під офісні потреби. Ідеальний приклад показав бренд COOSH, використавши в новій колекції замшу, без якої неможливо уявити 1970-ті. 

Як урізноманітнити офісний гардероб: 5 стильних ідей від українських брендів - Фото 5


Источник материала
loader