Як забудовник Будівельна група Синергія об’єднує мешканців в ком’юніті
Як забудовник Будівельна група Синергія об’єднує мешканців в ком’юніті

Як забудовник Будівельна група Синергія об’єднує мешканців в ком’юніті

Будівельна група Синергія влаштувала знайомство для нових резидентів комплексу Синергія Сіті, щоб привітати їх, познайомити з екосистемою комплексу, гарно провести час разом та укріпити ком’юніті найкращого комплексу Ірпеня.

Синергія створює особливі події та невпинно ініціює приводи для зустрічей мешканців. Так, прямо біля своїх будинків, на свіжому повітрі, мешканці мають змогу потренуватись з топовими тренерами. Щоразу це якась нова активність — йога, біг, танці, теніс — аби кожен знайшов саме те, що йому подобається. Не тільки тренування: для розкриття творчості — художні та кулінарні майстер-класи; для цікавих вечорів — кінопокази просто неба для всієї сім’ї; для дітей — захоплюючі дитячі свята із морозивом, хімічними дослідами, морем піни: все, як люблять діти.

«Зараз багато розмов про ресурсний стан, “бути в ресурсі”, наповнюватись енергією. На мою думку, будинок стає одним із цих найцінніших ресурсів, який допомагає нам адаптуватися до змін та долати труднощі. І будинок це не тільки гарний інтер’єр, а й усе, що є навколо — сусіди, двір чи набережна поряд. Тому ми в Синергії стільки уваги приділяємо саме оточенню наших мешканців, яке формує звички та стиль життя. Для цього наповнюємо різноманітними подіями дозвілля мешканців» — ділиться думкою Анна Тесляк, бренд-директорка Будівельної групи Синергія.

Саме для підтримки такої добросусідської атмосфери у ЖК Синергія Сіті Будівельна група Синергія організувала для мешканців та інвесторів вечірку-знайомство.

Зустріч дала поштовх до дружби новоспеченим сусідам: вони знайомились одне з одним і через квіз від ведучого, і у розмовах між собою. Тепер вони точно впізнають сусідів на прогулянці з домашніми тваринками, а може і завітають на новосілля одне до одного. Хтось прийшов вперше, і вперше познайомився з екосистемою комплексу, а хтось не пропускає жодної події від забудовника та активно долучається до своїх сусідів-друзів.

Розваги, дитячий сміх, живе виконання музики на саксофоні та пісень під гітару, створювали теплу атмосферу. Тут можна було і пригоститись смаколиками, зануривши фрукти в шоколад, або ж посмакувати шампанське чи крафтовий лимонад, подзвонивши у дзвіночок. Професійний фотограф допоміг зберегти приємні спогади у знімках на полароїд, бажаючі могли миттєво отримати фото та прикріпити їх на картині. Залишали й побажання сусідам: миру, перемоги, щастя, успіху та домашнього затишку.

Атмосфера єднання не покидала вечір, наприкінці мешканці запалили свічки — символ світла нового дому. На честь утворення такої теплої спільноти Синергія Сіті, вони запалювали свічки разом, передаючи вогонь одне одному.

«Це світло ще довго лишиться у серцях наших мешканців. Це класний досвід соціального та емоційного зв’язку з оточуючими, формування кола однодумців» — підсумувала Анна Тесляк.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Источник материала
    loader