Образ дня: створюємо комфортну стилізацію для осінніх занять спортом
Образ дня: створюємо комфортну стилізацію для осінніх занять спортом

Образ дня: створюємо комфортну стилізацію для осінніх занять спортом

Прихід холодної пори — ще не привід залишати позаду улюблені заняття спортом на свіжому повітрі. Пробіжки, йога чи розтяжка на килимку можуть стати такими ж комфортними, як і влітку, якщо правильно підібрати одяг та взуття. 

У таку пору вбрання повинне бути не лише зручним і легким, а й теплим, щоб не замерзнути під час тренування. Саме тому особливу увагу звертаємо на спортивні костюми з брюками, вільний верхній одяг та цупкі кросівки. Сьогодні підготували для вас готовий образ для занять на свіжому повітрі восени.

За основу ми взяли блакитний костюм бренду rtm з легінсами-кльош та обтислою кофтиною на блискавці, що до того ж прикриває долоні. Наверх додали молочну жилетку diadia, яка захищатиме від пронизливого вітру. Якщо говорити про взуття, то тут зупинилися на рожевих кросівках Estro, що підійдуть як для тренувань, так і для звичайних прогулянок містом. І, звичайно ж, не забуваємо про аксесуари: у мінісумку-кросбоді Have A Rest можна помістити всі необхідні дрібнички, як-от телефон чи ключі, щоб вони не заважали під час виконання вправ. Довершать образ шкарпетки Vika Adamska та чашка для води від STANLEY.

Образ дня: створюємо комфортну стилізацію для осінніх занять спортом - Фото 1


Источник материала
loader