Зірка гурту One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині
Зірка гурту One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині

Зірка гурту One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині

У середу, 16 жовтня, фанатів популярного у 2010-х бой-бенду One Direction сколихнула новина про те, що один з учасників гурту — співак Ліам Пейн — загинув під час мандрівки до Аргентини. Музикант випав з третього поверху свого готельного номера у Буенос-Айресі. Медики зазначили, що він отримав важкі травми, через які помер у лікарні. 

Як пише видання BBC, спочатку правоохоронці отримали звістку з готелю про «агресивного чоловіка, що перебував під дією алкоголю чи наркотиків». Після прибуття на місце їм повідомили, що у внутрішньому дворику було чутно гучний звук. Там і знайшли тіло Ліама Пейна. 

Міністерство закордонних справ Великої Британії наразі підтримує зв’язок із владою Аргентини у зв’язку з інцидентом. 

Після повідомлення про смерть співака під готелем, у якому він відпочивав, почали збиратися фанати, запалюючи свічки та співаючи його пісні. 

Нагадаємо, що Ліаму Пейну на момент смерті був 31 рік. У 2008 та 2010 роках він брав участь у британському шоу X Factor, тоді ж і долучився до гурту One Direction разом з Гаррі Стайлзом, Найлом Хораном, Луї Томлінсоном та Зейном Маліком. Після розпаду гурту у 2016-му почав власну сольну кар’єру.

Зірка гурту One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині - Фото 1

One Direction, 2010 р.


Источник материала
loader