Секретний код KOLA: як дата 19 жовтня стала частиною відеокліпів співачки
Секретний код KOLA: як дата 19 жовтня стала частиною відеокліпів співачки

Секретний код KOLA: як дата 19 жовтня стала частиною відеокліпів співачки

Дата майбутнього концерту KOLA в Палаці Спорту переслідувала співачку чи не в кожному кліпі. Усе почалося з відео на пісню «Міліметр» — потім заповітне 19 жовтня з`являлося в різних відео то на афішах, то на електронних бейджах, то в газетах.

Прихильники KOLA уважно шукали приховані підказки в кліпах виконавиці. Ми пропонуємо зануритися у кожне відео, де дата 19.10 з`являється як код, що веде до довгоочікуваної події.

KOLA — «Міліметр»

Анонс концерту в Палаці Спорту відбувся в кліпі «Міліметр» — число 19.10 співачка згадала вперше. Зʼявився автобус з величезною афішею про подію на одній з найважливіших сцен країни. Це було послання для кожного слухача: день 19.10 наближається, а KOLA кличе всіх в цю незабутню подорож. У відеороботі можна помітити, що на наступній зупинці у своїй творчості KOLA буде не сама, бо один з пасажирів — юнак у рожевій панамі.

KOLA & KALUSH — «Упіймай моє серце»

У дуеті з KALUSH символічна дата помітна на початку кліпу: на стереопідсилювачі серед наліпок — числа «19» і «10». Вони вміло ховаються серед ретро-атмосфери кліпу, проте й одразу привертають увагу глядача. Співачка також посилається на попередню відеороботу завдяки маленькому автобусу з афішею. 

KOLA — Salut Papa 

Кліп Salut Papa сповнений згадок про концерт KOLA. Спочатку ми бачимо рейс за номером 19.10, що прямуватиме до Палацу Спорту в Києві. Глядачі також можуть помітити дату на стійці термінала аеропорту.  

Невипадково зʼявляється і назва гейту «19 oct», як і печатка, яку сама співачка залишає в одному з паспортів героїв кліпу.

KOLA & Міша Крупін  — «Тюльпани»

Співачка інтегрувала дату концерту завдяки фотокарточці Палацу Спорту — так у кліпі знову зʼявилося заповітне 19 жовтня.

KOLA — «Цілуй»

У сцені, де один з танцівників цілує свою партнерку, глядачі можуть помітити бейдж на його одязі, на якому написана дата майбутнього концерту.

KOLA & PARFENIUK – «Температура»  

Кліп «Температура» знятий одним кадром, і наприкінці відео PARFENIUK підіймає газету, на якій можна помітити дату 19.10.

KOLA — «ШІ»

У кліпі «ШІ» дата 19.10 з`являється у вигляді афіші на великому екрані кінотеатру.

KOLA — «Титанік»

У кліпі «Титанік» інтеграція дати — одна з найбільш прихованих і короткотривалих, бо з’являється лише на кілька секунд на папірці, прикріпленому на ноутбуці у штурмана.

Источник материала
loader