Вийшов український трейлер фільму «Емілія Перес» з Зої Салданою і Селеною Гомес
Вийшов український трейлер фільму «Емілія Перес» з Зої Салданою і Селеною Гомес

Вийшов український трейлер фільму «Емілія Перес» з Зої Салданою і Селеною Гомес

В рамках фестивалю Київський тиждень критики, який проходить у кінотеатрі «Жовтень», відбулися покази кримінального мюзиклу режисера Жака Одіяра «Емілія Перес», який підкорив глядачів. І вже незабаром він вийде в широкий прокат.

За сюжетом стрічки «Емілія Перес», її головна героїня, успішна адвокатка, вирішує допомогти лідеру мексиканського наркокартелю пройти операцію зі зміни статі, щоб сховатися від влади. Роль адвокатки грає зірка Marvel Зої Салдана, яку ви також можете знати за франшизою «Аватар». Тим часом голову наркокартелю, який стане Емілією Перес, втілює іспанська акторка Карла Ґаскон, яка також є трансжінкою.

Вийшов український трейлер фільму «Емілія Перес» з Зої Салданою і Селеною Гомес - Фото 1

Компанію Салдані та Ґаскон у кадрі складе відома співачка та зірка хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» Селена Гомес.

Також у фільмі ви зможете побачити Едгара Раміреса, який нещодавно зіграв головного лиходія в екранізації відеогри «Бордерлендз».

Нова стрічка Одіяра була представлена в рамках конкурсної програми 77-го Каннського кінофестивалю, де Салдана, Ґаскон і Гомес розділили нагороду за найкращу жіночу роль. Зараз «Емілія Перес» є кандидатом на премію «Оскар» від Франції.

В український прокат мюзикл «Емілія Перес» вийде 7 листопада.

Вийшов український трейлер фільму «Емілія Перес» з Зої Салданою і Селеною Гомес - Фото 2

Источник материала
loader