Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю
Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю

«Як ви встигаєте все?» Це питання я ставила у своїх інтерв’ю мільйон разів іншим і чула різні лайфхаки та секрети.

А як же все встигаю я? 

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 1

Планування. Звечора я завжди пишу в нотатках перелік задач на наступний день у порядку пріоритетності. Впродовж дня він може змінюватися, і якась менш важлива справа відсіюється. Не гризу себе і спокійно переношу на завтра те, що терпить. 

Делегування. У моїй команді кожен спеціаліст — класний. Тому майже не лізу в поле їхньої діяльності, аби не вийти зі свого поля. Тримаю фокус уваги згори.

Правило двох хвилин. Якщо завдання займає менш ніж дві хвилини, я виконую його одразу. Це дозволяє уникнути накопичення дрібних справ, які згодом можуть забирати більше часу та енергії. Таким чином, я звільняю простір для більш важливих задач.

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 2

Правило «Одне завдання за раз». Мультизадачність часто знижує продуктивність, тому я завжди намагаюся фокусуватися на одному завданні в кожен момент. Це дозволяє робити справи якісніше та уникати відчуття перевантаженості.

Цифровий детокс у робочий час. Коли потрібно максимально сконцентруватися на важливій задачі, я вимикаю повідомлення на телефоні та комп`ютері. Такі короткі періоди «цифрового детоксу» допомагають уникнути розсіювання уваги й виконувати роботу якісніше та швидше.

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 3
Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 4

Час для себе в календарі. У моєму календарі завжди є блоки часу, які я резервую лише для себе. Це може бути час для читання, тренування або просто тиша. Такі моменти допомагають підтримувати баланс і дають мені можливість перезарядитися, щоб бути ще ефективнішою.

Рефлексія в кінці дня. Щовечора я приділяю кілька хвилин аналізу того, що було досягнуто протягом дня і що можна покращити завтра. Така коротка рефлексія допомагає не лише підбивати підсумки, але й бути більш усвідомленою у своїй продуктивності та цілях.

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 5

Оптимізація. Час — найвища цінність. Життя в Києві, на щастя, кипить, і, аби бути продуктивним, потрібно бути швидким. Тому я давно обрала для себе найефективніший спосіб бути водночас буквально в кількох місцях: пересуватися з точки А в точку Б, проводити робочий Zoom з командою і паралельно вносити правки в інтерв’ю. Авто класу Prime від українського райдхелінг-сервісу Uklon стали моїми надійними помічниками. 

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 6

Чому саме Prime? 

Це чудовий сервіс: на виклик приїздять авто виключно преміумкласу (серед ключових марок — Lexus, BMW, Mercedes, Jaguar), у салоні яких є вода, цукерки/жуйки, серветки, Wi-Fi та можливість зарядити свої ґаджети (що особливо актуально під час вимкнень електроенергії). Для мене це як кабінет на колесах

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 7

Це швидкість: автомобілі класу Prime мають дозвіл рухатися смугами для маршрутного громадського транспорту, що суттєво економить час. 

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 8

Uklon — надання безоплатного доступу до онлайн-сервісу Uklon з метою замовлення послуг перевезення пасажирів та кур`єрської доставки через мобільний додаток, вебсайт. Тільки для повнолітніх. ТОВ «УКЛОН УКРАЇНА», 04073, м. Київ, просп. С. Бандери, 20Б

Це досвідчені водії, які мають багаторічний досвід водіння, знання маршрутів і навігацій, а також володіють додатковими навичками для обслуговування клієнтів. 

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 9

Це сервіс 5 зірок за замовчуванням. Цей клас авто підійде як для особливих подій, так і для днів, коли просто є бажання побалувати себе.

Встигнути все: секрети продуктивності редакторки глянцю - Фото 10

Інформація на екрані смартфона зображена для прикладу

І певно, головний секрет встигати більше: робити все зі щирим інтересом і відкритим серцем. І задавати життю той темп, від якого ви завжди почуваєтеся Prime

 

 

Фото: Катя Теллер

Источник материала
loader