Monobank запускає новий маркетплейс
Monobank запускає новий маркетплейс

Monobank запускає новий маркетплейс

Співзасновник Monobank Олег Гороховський зазначив, що відсьогодні компанія запускає власний маркетплейс. Власники додатка вже отримали про це сповіщення.

Усі товари на Market by Mono можна буде купувати без прихованих націнок за програмою «Покупка частинами», а для партнерів банку передбачені вигідні умови з тарифами, що в 3-5 разів нижчі за ринкові.

На момент запуску Market by Mono вже пропонує 20 тисяч товарів від перевірених магазинів-партнерів, таких як Moyo, КТС та Click.

Це маркетплейс, де бізнеси можуть продавати свої товари через сторонню платформу. Подібна модель працює на Rozetka, Allo та AliExpress.

Це нововведення доступне користувачам, які перейшли на новий дизайн застосунку. Для доступу до маркетплейсу користувачам потрібно активувати новий дизайн через розділ «Ще» в нижньому меню. Після оновлення клієнти зможуть користуватися широким асортиментом товарів.

Варто додати, що останнім часом Monobank оновив дизайн свого застосунку, де було також оптимізовано меню для легшого керування платежами.

Крім того, Monobank почав доставку карток у Європі та запустив сервіс «База» для монетизації творчих особистостей, зокрема стримерів. Також нагадуємо, що Monobank відмовляється від співпраці з платіжною системою Mastercard і просить своїх клієнтів замінити картки на Visa до кінця року.

  • #Економіка
  • #монобанк

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader