Як стилізувати светри восени — показують скандинавки
Як стилізувати светри восени — показують скандинавки

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки

З чого обов’язково повинен складатися осінній гардероб? Пальто нейтрального відтінку, пара базових джинсів, брючний костюм для офісних буднів, об’ємний блейзер, водолазка та низка аксесуарів — від громіздких шарфів до містких сумок. Звісно, кожен з цих предметів одягу неабияк стане нам у пригоді під час створення стилізацій, однак в прохолодну пору на передній план виходить ще один елемент, який не лише стильно поєднуватиметься в образах, а й зігріватиме в морозну погоду, — светр. Завдяки м’якому й затишному матеріалу, який огортатиме теплом у такий мінливий сезон, він стане мастхевом у модному арсеналі кожної.

Коли йдеться про те, як же поєднати светр у своїх образах, на думку одразу спадають виходи скандинавок. Вони вміло комбінують трендові речі з вічною класикою, тому їхні стилізації вирізняються як практичністю та універсальністю, так і трендовістю. Саме тому ми зібрали кілька цікавих прикладів поєднання светрів в осінніх образах, які показали модниці з північних країн.

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 1

@fredricae

Здебільшого дівчата обирали об’ємні светри базових відтінків, які можна було б додати до якомога більшої кількості образів, — сірі, темно-сині, молочні, коричневі та бордові. Деякі також зупинялися на смугастих варіантах, роблячи їх головними акцентами стилізацій.

Доповнювали скандинавки светрами найрізноманітніші предмети гардероба. Під час робочих буднів зосереджувалися на поєднаннях із жакетами й мініспідницями або брюками, натомість у повсякденних виходах робили вибір на користь джинсів і дублянок або косух. Серед інших цікавих стилізацій — із легінсами чи легкими спідницями довжини максі в стилі cottage girl.

Вдягали светр модниці не лише як самостійний верх, а й зав’язували на поясі, накидали на плечі зверху пальта або додавали як шарф на шию, комбінуючи з іншим светром.

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 2

@_jeanettemadsen_

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 3

@josefinevogt

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 4

@josefinevogt

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 5

@amaliemoosgaard

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 6

@trinekjaer_

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 7

@aliciafranzen

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 8

@cathrine_marie

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 9

@sofiaboman

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 10

@mathildenauta

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 11

@signeemilieolesen

Як стилізувати светри восени — показують скандинавки - Фото 12

@lindasintonen


Источник материала
loader