Усик та Ф'юрі провели першу зустріч перед боєм-реваншем: дата поєдинку
Усик та Ф'юрі провели першу зустріч перед боєм-реваншем: дата поєдинку

Усик та Ф'юрі провели першу зустріч перед боєм-реваншем: дата поєдинку

У середу, 23 жовтня, відбулася перша прес-конференція чемпіона світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBC WBA, WBO та IBO Олександра Усика (22-0, 14 КО) та Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) перед реваншем.

Перший бій між Усиком та Ф'юрі у травні завершився роздільною перемогою українця. Олександр об'єднав одразу чотири пояси у хевівейті – став першим, кому це вдавалося в історії дивізіону – і завдав британцю першої поразки в кар'єрі.

Боксери зійшлися у битві поглядів у Лондоні, де відбулася перша прес-конференція, присвячена реваншу. Український чемпіон вийшов на захід у образі Хітмана, а в руках мав кейс. У ньому Олександр приніс фото з дев'ятого раунду першого бою, коли українець відправив до нокдауну Тайсона. Усик дав Ф'юрі підписати фотографію, що той і зробив.

Усик та Ф'юрі провели першу зустріч перед боєм-реваншем: дата поєдинку - Фото 1

Реванш Усик - Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону стоятимуть усі титули, якими володіє український боксер.

На прес-конференції у Олександра Усика запитали, що він для себе виніс із першого бою проти британця Тайсона Ф'юрі. Проте український чемпіон залишитиме це в секреті.

«Слухайте, я не відповідатиму на це питання, тому що Тайсон подивиться це відео і подумає: «Окей, Усик знає це, це, це». Це мій секрет. Поставте це питання моєму менеджеру, він дуже розумна людина, і моєму тренеру».

Источник материала
loader