7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року
7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року

Попереду місяці холодної похмурої погоди. З приходом перших холодів усім нам хочеться одночасно: загорнутися в теплий плед, пити літрами какао і заспівати дивитися «Друзів». Щоб пережити негоду і не впасти при цьому в нудьгу, а натомість підняти настрій і зануритися в атмосферу радості, обирайте на кожен день чарівні аромати, які наповнять енергією і силою в найпохмуріші осінні дні.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 1

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала улюбленців —  аромати, які точно стануть у пригоді вам і вашому чоловікові глибокої осені та на старті зими. Саме час поповнити запаси на туалетному столику!

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року

Soleil de Jeddah, Stephane Humbert Lucas

Навіть якщо ви просто милуватиметеся сяйним золотим флаконом аромату Soleil de Jeddah від Stephane Humbert Lucasз рельєфними написами і маленьким гранованим кристалом Swarovski персикового кольору, увінчаним золотим ковпачком — осінні вечори перестануть здаватися нескінченними. А якщо врахувати, що в ньому гармонійно сплелися ноти лимона, ромашки, османтуса, амбри, ірису, ванілі та шкіри — він стає ідеальною приправою до гарячих обіймів коханої людини.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 2

APOM, Maison Francis Kurkdjian

APOM, два склади та чотири літери, вже знайомі шанувальникам Maison Francis Kurkdjian. Своїм новим ароматом Франсіс Куркджян вдихнув нове життя в символічний аромат, який з`явився на світ ще з часів заснування у 2009 році. Точніше, парі ароматів — одному жіночому та одному чоловічому —  задуманих як дві варіації на одну тему, які тепер об`єдналися в один. Не для певної статі, а для всіх, хто любить, носить і хоче поділитися цим зі світом.. Це амбровий, квітковий, фужерний, просто дивовижно розкривається на шкірі чоловіків та жінок. Світлі верхні ноти, підкріплені кристалічним сяйвом неролі, поступаються місцем солодким квітковим основним нотам. Майстерний коктейль із запашної лаванди та захопливого щедрого апельсинового цвіту, огорнутий теплим і ніжним шлейфом ванілі. Цей шлейф, підсилений сонячними акцентами іланг-ілангу, продовжується в затишку білого мускусу.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 3

Lost In Paris, Roja

Ще один аромат, натхненний магією Парижа —  Lost In Paris від Roja. Найчастіше, коли я перебуваю в упевненості, що мене вкрай складно чимось здивувати у світі парфумерії, я зустрічаю якийсь абсолютно дивовижний аромат. Так вийшло і з цим. Ці парфуми — погляд на світське життя паризького вищого суспільства. У вишуканому інтер`єрі шеф-кухар, володар зірки Мішлен, створює трансцендентний досвід обіду — його майстерне володіння інгредієнтами перетворює щоденну необхідність на чуттєву форму мистецтва. Він змішує у флаконі ваніль, гіркий апельсин, корицю, рожевий перець, цукрові ноти, амбру, карамель, мускус і ром. Виходить чудова ольфакторна страва, гідна найвищої оцінки найвимогливіших гурманів.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 4

Idôle L`Intense, Lancôme

Аромат Idôle L`Intense від Lancôme творці називають зашифрованим посланням для дівчат: разом ми зможемо підкорити світ. Але я б також додала: підкорити всіх чоловіків у світі. Сонячний, теплий і водночас неймовірно привабливий, цей парфум пахне свіжозрізаними оберемками троянд, квітами жасмину, що щойно розпустилися, шипровим акордом і бурбонською ваніллю.

До речі, аромат заточений у найтонший флакон у світі, створений завдяки технічній майстерності та передовому підходу до дизайну —  нехай це нагадування про нескінченні можливості та найсміливіші мрії буде на туалетному столику кожної дівчини.

Libre, YSL

При одному погляді на аромат Libre від YSL у мене завжди перехоплює подих. Beauty-редактора складно здивувати, але флакон, що цитує кутюрні коди бренду — скарб, який стане надбанням будь-якого туалетного столика. Наприклад, золотий ланцюг, що обвиває шийку пляшки, нагадує про культові сумочки бренду, які обожнюють законодавці моди, а скошений вугільно-чорний ковпачок асиметричної форми додає кутюрного статусу. Усередині флакона заточений аромат, що перебуває на межі між мужньою прохолодою і палючою сексуальністю. Цього поєднання вдалося домогтися завдяки міксу нот свіжої лаванди, змішаної з квітами апельсина, що розпустилися, амброю і ваніллю. Прекрасний напій для холодної осені!

Fearlessness, 13perfumes

З приходом осені, український бренд 13perfumes випустив новий аромат Fearless. Концепт для парфуму команда почерпнула з української міфології, яка допомагає зрозуміти, що мавки, русалки та відьми насправді не є негативними персонажами, а страх не має над вами сили, коли ви з цікавістю спостерігаєте за ним. «Масштаб страху дорівнює масштабу власної сили. І наш парфум саме про це», — ділиться засновниця бренду Поліна Потапова. Втілити цей задум вдалося у замшевому, теплому та витонченому ароматі завдяки нотам бергамоту, лимону, шафрану, мімозі, ірису, тютюну, замші, ванілі, бобам тонка, сандалу, кашеміру, деревині, мускусу, а також магнетичним анімалістичним нотам.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 5

Top Secret, Bibliotheque de parfum

Теплі та пряні ноти — мабуть, найголовніші для наповнення енергією восени. Аромат Top Secret від українського бренду Bibliotheque de parfum чудово поєднує і перші, і другі. Він пахне листям тютюну, пряними спеціями, боби тонка, ваніллю, деревними нотами та сухофруктами. Цей східний теплий парфум з гучним яскравим шлейфом ідеально доповнить осінні трендові образи із натуральною шкірою і замшею. Він заспокоює, додає впевненості в завтрашньому дні та сил, щоб діяти в сьогоднішньому.

7 наймодніших ароматів на осінь 2024 року - Фото 6


Источник материала
loader