8 готових формул для комфортної і стильної осені
8 готових формул для комфортної і стильної осені

8 готових формул для комфортної і стильної осені

Дві третіх осені вже позаду і, припускаємо, ви вже встигли оновити свій сезонний гардероб трендовими позиціями: тренчами й костюмами зі шкіри, шубами з екохутра, джинсами широкого крою, об’ємними кардиганами, вовняними пальтами й сумками хобо. Якщо ж ваш безлімітний вішліст, навпаки, тільки поповнюється, — радимо ближче ознайомитися з новою осінньо-зимовою колекцією No Regrets від Answear.LAB, яка вражає балансом між актуальними силуетами та функціональністю.

Тренди сезону осінь-зима в новій колекції від Answear.LAB

Меседж нової лінійки, закладеній у фразі «Не шкодуй», — це яскравий маніфест сили і сміливості жінок, які ставлять власні бажання у пріоритет, обирають себе і не озираються назад, а також балансують між роботою, сім`єю та самореалізацією.

«Колекція No Regrets — це не просто гасло, це стиль життя, який означає повне прийняття себе і свого вибору. Ми хочемо, щоб жінка, яка носить наш одяг, відчувала, що вона має право реалізовувати свої мрії, йдучи власним шляхом, незважаючи на перешкоди», — каже дизайнерка колекції Сильвія Яскульська.

В основі колекції No Regrets лежить інтерпретація трьох основних трендів, які ідеально відображають розмаїття жіночих потреб. З одного боку, ми маємо романтичні, легкі силуети, натхненні стилем бохо, — сукні з рюшами, максі-спідниці та шкіряні сорочки (аироби зі шкіри традиційно сертифіковані Leather Working Group), з іншого — елегантну простоту з лаконічними, вишуканими формами, такими, як довгі пальта, спідниці-олівці та чоботи на шпильках. У колекції представлені також елементи, що нагадують стиль нуар-роману: мереживна обробка, сукні-комбінації з білизни та виразні туфлі на підборах. Колекцію знову супроводжує набір прикрас ручної роботи. Асиметричні позолочені сережки в оригінальній формі, а також спеціально підібрані коштовні камені: робоніт та авантюрин. Кольорова гама колекції включає шоколадно-коричневий, оливково-зелений, крейдяно-білий відтінки, доповнені насиченими червоним і бордовим.

«Ми хочемо, щоб кожна жінка змогла знайти щось для себе, незалежно від того, чи цінує вона романтичну свободу бохо, класичну елегантність чи чуттєву сміливість», — додає Сильвія Яскульська.

Обличчям колекції стала Марта Дікс — топ-модель, муза Dior, яка, окрім успіхів у світовому модельному бізнесі, відома своєю просоціальною діяльністю.

Модні формули на сезон осінь-зима 2024/25

Для тих, хто оновив свій гардероб актуальними позиціями (або збирається зробити це найближчим часом), але при цьому потребує підказок чи натхнення у цікавих варіантах комбінацій окремих елементів, — наша улюблена рубрика «Готові стилістичні формули» стане в пригоді. Цього разу черпаємо натхнення в осінніх луках трьох інфлуенсерок — стилістки Марини Мартинів, блогерки Анни Погрібняк та хореографині Ілони Гвоздьової. Сподіваємося, вони стануть вам підказкою у формуванні власних атуфітів та надихнуть на нові модні експерименти.

Марина Мартинів

Соковитий леопард + денім

Безпрограшна комбінація, яка не втратить актуальності ані через сезон, ані через п’ять. Підвищити градус стилю допоможе яскравий аксесуар у вигляді червоної сумки.

8 готових формул для комфортної і стильної осені - Фото 1

Мінімалістичні відтінки коричневого + акцент на взуття

Шоколадний цього сезону – новий чорний. Особливо співзвучний він нині з карамельною сумкою і брунатним светром, накинутим на плечі замість шарфу. Білий у вигляді сорочки й сірий у вигляді штанів-палаццо стануть спокійним «тлом» в образі.

Total black з грою фактур та довжин

50 відтінків чорного — раціональний вибір для прохолодних і мокрих осінніх днів. Однак аби ваш образ був динамічним, зробіть його багатошаровим з поєднанням різних тканин і довжин. Фінальні акценти розставлять масивні прикраси.
8 готових формул для комфортної і стильної осені - Фото 2

Образи Марини сформовані на основі нової колекції від Answear.LAB

Анна Погрібняк

Вовна + шовк + шкіра

Класичне базове пальто ультратрендового шоколадного відтінку доповніть шовковою блузою в тон і чорною спідницею міді зі шкіри. Взутті і сумці тут відведено другорядну роль, тож краще придивитися в бік класичних форм і фактур.
8 готових формул для комфортної і стильної осені - Фото 3

Вкорочене пальто + двошарова сукня максі

Вкорочене пальто — незамінна база для тих, хто веде активний спосіб життя. Однак це зовсім не означає, що ви не можете формувати з ним елегантні й жіночні образи. Двошарова сукня в поєднанні з поясом, лоферами і сумкою хобо задасть потрібного настрою, якщо плани на день у вас не обмежуються офісною рутиною.
8 готових формул для комфортної і стильної осені - Фото 4

Кардиган + сукня + байкерські чоботи

Немає нічого цікавішого у формуванні образів, аніж гра на контрастах: поєднання того, що на перший погляд здається абсолютно непоєднуваним. Як-от романтичний об’ємний кардиган у стилі «прибережної бабусі» з чобітьми, які повертають нас у 90-і й еру мотоциклістів. Чому б ні?

Образи Анни сформовані на основі нової колекції від Answear.LAB

Ілона Гвоздьова

Шкіряний тренч + джинси

Шкіряний тренч додає зухвалості, створюючи гармонійний контраст із блузою, яка акуратно заправлена у джинси. Такий ансамбль виглядає одночасно стильним і невимушеним, підкреслюючи силу класичних елементів у поєднанні з сучасним кроєм.

Шкіряний тренч + шкіряна спідниця + блуза

Заправлена блуза і чоботи, які витончено заходять під спідницю, підкреслюють фігуру та створюють витончений силует, ідеальний для осінніх виходів. Шовкова блуза з принтом, єдина іншої фактури серед переважно шкіряного ансамблю, створює цікавий контраст, додаючи образу текстурної глибини.

8 готових формул для комфортної і стильної осені - Фото 5

Образи Ілони сформовані на основі нової колекції від Answear.LAB


Источник материала
loader