Осінь — це час для нових вражень, тепла та затишку, які хочеться відчувати у кожному моменті. «11 Mirrors Restaurant & Bar» створює цю атмосферу через своє сезонне меню, яке поєднує актуальні смаки та глибокі кольори. Від ніжних супів із сезонних овочів до вишуканих м’ясних делікатесів — кожна страва створена для того, щоб дарувати не лише гастрономічне задоволення, а й естетичне відчуття смаку.
Більш детально розповімо про основні страви:
Каштанове фетучіні — це справжня гастрономічна подорож у світ осінніх смаків. Борошно з каштанів виготовляється власноруч командою закладу. Страва має дуже ніжний, злегка солодкувато-горіховий смак і м`яку текстуру, що чудово поєднується з різноманіттям грибів. Свіжі шиїтаке, білі гриби та лисички додають особливого аромату, а трюфельна нотка підкреслює розкіш і витонченість цієї неймовірної пасти. Легка пармезанова еспума завершує композицію, надаючи страві кремової легкості.
В’ялене філе качки. Витончений симбіоз смаків і текстур, де кожен інгредієнт відтіняє інший. Філе качки, яке шеф-кухар ресторану в’ялить власноруч, поєднується з соковитими качиними серцями, що додають глибини й насиченості смаку. Легкі, хрусткі гриби шімеджі і яскрава ожина в трендовому фіолетово-червоному відтінку відповідають за свіжість. Завершує композицію соус з бузини — незвичний, трохи терпкий, з ледь вловимою солодкістю, який підкреслює всі відтінки цієї гармонійної страви.
Крем-суп із кореня петрушки — ароматний делікатес, багато ким недооцінений. Його кремова текстура вдало поєднується з равіолем, що начинений соковитим беконом та пікантним сиром горгондзола. Додатково смак підкреслюють вугор, свіжі яблука та маринований часник, перетворюючи страву на справжній гастрономічний шедевр.
Філе качки. Вишукане поєднання смаків, де кожен елемент додає нових акцентів. Соковите філе качки, приготоване до досконалості, гармонійно доповнюється ніжним пюре з буряка. Пончик з качкою конфі має насичений смак та ніжну текстуру, а цибулевий джем має легку карамельну нотку. Медова глазур забезпечує делікатну солодкість, а соус з віскі з його тонким димним ароматом підкреслює всі відтінки смаків.
Доверсоль — елегантна страва, де основою виступає трюфельне пюре, яке надає розкішного аромату. Мус том ям креветка додає яскравої пряності та свіжості, в той час як ніжні лисички і хрусткий картопляний пай створюють приємний контраст текстур. Завершує композицію вишуканий винний соус, перетворюючи цю страву на справжній витвір мистецтва.
Рулє з французького курчати коклє та лангустина — це незвичайне поєднання. Ніжна курятина гармонує з морським делікатесом, створюючи нові гастрономічні відчуття. Подається на пюре з печеного топінамбура, що додає легку солодкість, а крем з чорного часнику дарує глибокий аромат. Завершує композицію соус бер блан.
Повністю з меню можна ознайомитися тут.
Ресторан розташований за адресою: м. Київ, вул Б. Хмельницького, 34А.
«11 Mirrors Restaurant & Bar» входить до складу керуючої компанії з комплексного управління готельно — ресторанним бізнесом Face the Service.