/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F580807f9c852ba975ad00447cb7e5f49.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Анастасія Степанова ділиться рецептом лимонного тарту
Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Цього разу для глядачів готуватиме Анастасія Степанова — шеф-кондитерка ресторану «Белкін», випускниця Le Cordon Bleu, засновниця Atelier No. 8, а ще — людина, яка вміє поєднувати лимон, мигдаль та любов до текстур.
Страва нового випуску, рецептом якої ділиться Анастасія, — лимонний тарт.
«Це не просто десерт, це настрій із цитринкою», — кажуть у WINETIME.
Для лимонного тарту потрібні такі інгредієнти:
Лимони
Желатин
Вершкове масло
Яйця
Борошно
Цукрова пудра
Мигдальне борошно
Цукор
Сіль
А далі — кухня, час і натхнення. Нехай смакує!
