На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують?
На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують?

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують?

Ми поспілкувались з організаторами та інвесторами «КИЇВ ЇЖА» про плани та концепцію простору.

Що тут буде?

Організатори планують поєднати під одним дахом відомі ресторани та нові фуд-заклади.

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 1

На першому поверсі розмістяться еко лавки з фермерськими продуктами натурального виробництва, свіжими овочами, фруктами, а також магазини з крафтовими сирами, кавою, молочними продуктами, прянощами та іншим.

Окрім цього саме на першому поверсі розташується й великий фуд-корт із сучасною кухнею. Там планують організувати заклади на будь-який смак — азіатську, американську, італійську кухні та вегетаріанські страви.

«За структурою фуд-мол можна розділити на дві частини — ринкову та ресторанну. Ринкова частина, розташована на 1-ому поверсі, являтиме собою лавки зі свіжими продуктами, бакалією та іншим», — пояснюють власники.

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 2

На другому поверсі фуд-маркету планується зона для ресторанів відомих українських та зарубіжних мереж. За планом, переважатиме формат Casual dining — демократичні ресторани з високим рівнем сервісу, невимушена атмосфера та комфорт. Але й будуть заклади у форматі Fine Dining — ресторани високої кухні для особливих випадків. 

Які саме ресторани будуть в просторі нині організатори не кажуть.

«Наразі не можемо сказати, тому що активно ведемо перемовини з різними орендарями, а вся інформація буде згодом висвітлюватись в наших соціальних мережах», — кажуть інвестори.

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 3

Усього простір розрахований на 408 посадкових місць.

«Другий поверх розрахований на 5 ресторанів, але ми також розглядаємо варіант під одного орендаря, який зробить класний проєкт на всю площу другого поверху, або це може бути 2-3 ресторани залежно від площі, яку захоче орендар», — розповідають організатори.

Де це буде?

Новий проєкт відкриють в одному з найбільш густонаселених спальних районів Києва — на Позняках. Цю локацію власники обрали саме через високий піший потік — фуд-хол розташовується близько до метро, буквально за 100 метрів, всередині розв’язки-клевера на проспекті Бажана. Середній пасажиропотік станції «Позняки» 78 000 осіб/добу, та й загалом район густонаселений — станом на 2020 рік у Дарницькому районі проживало 348 000 осіб. 

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 4


За проєктом, перший поверх простору залишають відкритим для наскрізного проходу пішоходів. Очікується, що таке рішення буде зручним для мешканців району: повертаючись додому вони зможуть користуватись спеціальними проходами від метро прямісінько до житлового масиву.

«Зручне розташування дозволяє купувати свіжі продукти, повертаючись після робочого дня додому або по дорозі в гості до близьких друзів, рідних», — кажуть інвестори.

На верхньому поверсі «КИЇВ ЇЖА» розташований паркінг, заїзд на нього відбувається прямо зі з’їзду з проспекту Бажана. Розрахований він на 42 паркомісця.

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 5

А що ще?

У просторі не проєктували окреме укриття, оскільки будівля знаходиться в безпосередній близькості до станції метро.

Проте організатори обіцяють безбар’єрність простору.

«У нас інклюзивний проєкт: є зручний пандус зроблений по всім нормам, а саме правильний ухил, ширина та поручні. Також, в середині приміщення є ескалатор, ліфт», — повідомили нашій редакції.

Також у просторі розглядають можливість проведення культурних заходів.

«Ми плануємо проводити дегустаційні івенти нових страв, напоїв, фермерських продуктів. Кулінарні майстер-класи для дітей, дорослих або цілих сімей. Тематичні події з інфлюенсерами/фуд блогерами. Гастрономічні фестивалі сезонні, наприклад «Фестиваль сиру», «Тиждень Азійської кухні» та інших», — кажуть інвестори «КИЇВ ЇЖА».

Відкриття простору планують у жовтні або листопаді 2025 року.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!

  • #їжа
  • #Київ
  • #Позняки

Найпопулярніше за тиждень

На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 6
Укрзалізниця поскаржилась, що пасажири крадуть з вагонів столики із зарядками
На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 7
У Києві знесли футуристичну «японську» автозаправку (фото)
На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 8
У США вперше почали продавати штучний лосось
На Лівому березі Києва відкривають новий фуд-хол «КИЇВ ЇЖА». Де саме і що там планують? - Фото 9
На березі Сени відкрили облаштовані пляжі для купання. Вони пропрацювали рівно один день

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader