3 модні алкогольні коктейлі від знаменитих міксологів із Лондона, Лос-Анджелеса та Нью-Йорка
3 модні алкогольні коктейлі від знаменитих міксологів із Лондона, Лос-Анджелеса та Нью-Йорка

3 модні алкогольні коктейлі від знаменитих міксологів із Лондона, Лос-Анджелеса та Нью-Йорка

Смачні алкогольні коктейлі — класика будь-якої вечірки. А все тому, що вони, як правило, дуже смачні, подаються в естетичних келихах і відразу налаштовують на атмосферу свята життя.

Ми зібрали три рецепти модних алкогольних літніх коктейлів 2025 року від відомих міксологів і бар-гуру зі США та Європи. Ці напої сьогодні найчастіше замовляє модна публіка на найкращих терасах Лондона, Лос-Анджелеса і Нью-Йорка.

Літні коктейлі: добірка алкогольних

3 модні алкогольні коктейлі на літо 2025 року

Guava Negroni від Джулі Мей, міксологині з Лос-Анджелеса

Тренд: фруктова інтерпретація класики + супер популярний рожевий колір гуави

Інгредієнти:

30 мл джину (в ідеалі — на пелюстках троянди або гібіскуса)

30 мл кампарі

30 мл лікеру з гуави або свіжого соку гуави

Лід

Сушена скибочка апельсина або лайма для прикраси

Як готувати:

Змішайте всі інгредієнти в склянці для змішування з льодом. Перемішайте і перелийте в низький келих із льодом. Прикрасьте сушеним цитрусом.

Літні коктейлі: добірка алкогольних 2025

Basil Cucumber Spritz від Симона Капеллі, бармена бару Notting Hill Garden Bar в Лондоні

Тренд: зелені ноти + свіжість + низький градус

Інгредієнти:

40 мл огіркового джину або джину з розмарином

60 мл просеко

20 мл сиропу базиліка (можна замінити на медовий сироп із базиліком)

15 мл соку лайма

Слайси огірка і гілочка базиліка для подачі

Як готувати:

Змішайте джин, сироп і сік лайма. Перелийте в келих із льодом, додайте просеко. Прикрасьте огірком і базиліком.

Peach Smoke Margarita від Карлоса Гутьєрреса, шеф-бармена Casa Mezcal у Нью-Йорку

Тренд: персиковий смак + легкий дим + мексиканська подача

Інгредієнти:

40 мл мескаля (можна замінити текілою з димним профілем)

30 мл пюре стиглого персика

20 мл лаймового соку

10 мл апельсинового лікеру (Cointreau)

Сіль і чилі для обідка келиха

Як готувати:

Вмочіть край келиха в сік лайма, потім у суміш солі та чилі. У шейкері збовтайте всі інгредієнти з льодом. Процідіть у підготовлений келих. Можна прикрасити слайсом персика або пелюсткою їстівної квітки.


Источник материала
loader