Імбирне печиво як в Нью-Йорку: елементарний рецепт з продуктів, які є на кожній кухні
Імбирне печиво як в Нью-Йорку: елементарний рецепт з продуктів, які є на кожній кухні

Імбирне печиво як в Нью-Йорку: елементарний рецепт з продуктів, які є на кожній кухні

Погодьтеся, найкращий десерт святкового зимового сезону — імбирне печиво з медовим ароматом. Один їхній вигляд викликає дитяче передсвяткове тремтіння. Відразу згадуються герої фільму «Один вдома» і класичне американське імбирне печиво, яке вони їли в готелі «Плаза».

Засновниця українського бренду BOGIKA Єва Галайда запевняє, що ви зможете самі створити новорічний настрій, приготувавши справжнє імбирне печиво, та ділиться перевіреним рецептом.

рецепти Різдво

Імбирне печиво: покроковий рецепт

Для приготування вам знадобляться:

100 г вершкового масла 

100 г цукру 

300 г борошна

3 ст. ложки меду 

яйце 1 шт.

1 ч. ложка какао

1 ч. ложка потертого імбиру

дрібка мускатного горіха 

1 ч. ложка соди з гіркою 

дрібка солі 

печиво зимове

Готуємо імбирне печиво

  1. Змішайте мед, цукор та вершкове масло. Тримайте на вогні та перемішуйте, допоки текстура не стане однорідною. 
  2. Додайте какао, імбир та мускатний горіх, а після лишить суміш охолонути. Тоді вже можна додавати яйце, борошно та соду. 
  3. З цього вимішайте тісто: воно має бути гнучким, але не липким. Загорніть його в харчову плівку, залиште в холодильнику на 30 хвилин. 
  4. І ось фінальний етап! Розкочуйте тісто та візьміть свої улюблені формочки. Після запікайте в духовці при 180 °C приблизно 13 хвилин. Повірте, цей неймовірний запах здатен зачарувати кожного!

 


Источник материала
loader