/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F1c76a27ceac5b42380e33671dbfa2760.jpg)
«Оренда за 100 квадратних метрів, як за 4 повноцінні ресторани» – на Центральному вокзалі Києва відкриють iL Molino
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F1c76a27ceac5b42380e33671dbfa2760.jpg)
В середині лютого 2026 року на Центральному вокзалі Києва відкриється піцерія iL Molino.
В тендері за оренду локації змагались три компанії, й il Molino перемогла зі ставкою у 823500 гривень на місяць без ПДВ, і за словами тім-лідера проєкту Ірини Борець це вартість оренди «як за чотири повноцінні ресторани».
Новий заклад буде у надземному переході між Центральним і Південним вокзалами, біля виходів до дев’ятої та десятої колій. Простір площею 108 м² обладнають місцями для сидіння. У проєкт інвестують близько шести з половиною мільйонів гривень.
Попри вартість локації, власники свідомо обрали її через гарний пасажиропотік, і в ній є потенціал для довготривалої співпраці. Розміщення на вокзалі також посилить впізнаваність бренду.
Точку доведеться адаптувати, адже раніше воно слугувало для роздрібної торгівлі. Команда модернізує вентиляцію та встановить сучасні системи очищення повітря з продуктивністю 705 м³/год. Система працюватиме з подвійною фільтрацією, HEPA-фільтрами, жировими й вугільними фільтрами, які ефективно затримують дим, запахи та дрібні частинки під час приготування їжі. Попередні фільтри відсікатимуть великі частки жиру, продовжуючи ресурс обладнання й забезпечуючи стабільну роботу навіть за високих навантажень
Заклад запустять у спеціальному форматі, розробленому для ритму вокзалу: команда зробить ставку на швидкий сервіс, зрозуміле меню та комфорт для пасажирів у дорозі. У меню зосередяться на піці у кількох форматах: класичному, solo pizza на одну людину та експрес-форматі kono-pizza. Для зручності гостей впровадять попереднє замовлення й спеціальні формати пакування.
- #вокзал
- #Київ
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті
