"Усик" зателефонував депутату, який його образив
"Усик" зателефонував депутату, який його образив

"Усик" зателефонував депутату, який його образив

Українські пранкери розіграли народного депутата і колишнього члена партії УКРОП Віталія Купрія, який раніше жорстко розкритикував боксера Олександра Усика за "відсутність патріотизму" після бою в Москві з Муратом Гассиевым.

Пранкери зателефонували політику, і, представившись Усиком, запитали, чому він написав свої претензії до соцмережі, а не висловив їх українському чемпіону особисто.

Запис їхньої розмови опублікований у Facebook на сторінці спільноти "Пристрасті".

Раніше Купрій у зверненні до Усика написав наступне: "Багато людей очікували від вас певних заяв в лігві ворога, які б закликали зупинити війну на Донбасі, повернути Україні Крим, звільнити політичних в'язнів.

Такі заяви в підтримку нашої країни робило багато зарубіжних спортсменів".

У розмові з пранкером аналогічних претензій боксеру нардеп не став висловлювати, заявивши, що навіть не підозрював, який резонанс в ЗМІ і соцмережах викличе його пост."Це ж просто зразок монументального принциповості.

Ще вчора Віталій вирував обуренням, звинувачував Усика в роботі на Росію і вимагав негайного аудиту його доходів, а вже сьогодні готовий замовкнути в ганчірочку і зайнятися іншими справами", - прокоментували пранкери.

У розмові з "Усиком" Купрій виявив бажання закрити це питання і пообіцяв більше не критикувати боксера, якщо той прокоментує заяву.

"Щоб перестали лити бруд.

Я просто займаюся іншими справами", - сказав нардеп.

Реванш Усик - ГассієвПісля поразки...

Источник материала
loader
loader