19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Юні українські фігуристи здобули сім нагород на турнірі в Угорщині
Юні українські фігуристи здобули сім нагород на турнірі в Угорщині

Юні українські фігуристи здобули сім нагород на турнірі в Угорщині

Це засвідчили результати виступів юних спортсменів на міжнародному турнірі Halloween Cup 2018, який щорічно проводиться у Будапешті в одиночному катанні та спортивних танцях на льоду.

Українці везуть додому сім нагород цих престижних змагань, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

На найвищу сходинку п’єдесталу у своїх вікових категоріях піднялися дві танцювальні пари – Даніела Андріуца - Ярослав Пул (Basic Novice) (42.35), а також Віолетта Пахомова - Олексій Щуров (Intermediate Novice) (60.02).

Ще один танцювальний дует – Анастасія Саммел - Микита Погорєлов – посів третє місце у категорії Advanced Novice – 114.28.

У цій же віковій групі українська одиночниця Ксенія Клименко виборола срібну нагороду – 100.59.

Окрім того, українські юні фігуристи відзначилися у змаганнях, які проводилися у межах Halloween Cup, але поза програмою ISU.

Так, Софія Шашунькіна перемогла у категорії Basic Novice Girls – 44.77, а Аміна Резниченко посіла друге призове місце у категорії Chicks Girls – 24.12.

Переможну для українців крапку у цих змаганнях поставив Дмитро Сільченко, який у завершальний день здобув найвищу нагороду у категорії Basic Novice Boys – 33.67.

Зазначається, що фігуристи зазначених вікових груп виходили на лід лише з довільними програмами.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны