Таку думку озвучив генеральний директор «Галс Агро» Сергій Кравчук передає Latifundist.
«Виробництво свинини в 2018 році склало 3,2 тис.
Поголів'я ВРХ збільшилася на 10% за рік, по індикам — зростання більш ніж на 10%.
Це звичайний еволюційний процес, в результаті введення в експлуатацію нових приміщень.
У 2018 році ми виробили 3,8 тис.
т м'яса індички, кількість молочного поголів'я склало 2 тис., ітакож є технологічний шлейф», — сказав він.
Сергій Кравчук зазначив, що компанія планує наростити обсяг виробництва цукру першої категорії.
«Площа під цукровими буряками не збільшується вже кілька років, вона становить 7 тис.
Виробництво цукру на двох заводах — 400 тис.
т цукру.
У 2019 році плануємо поміняти центрифуги, що дозволить наростити обсяг виробництва цукру першої категорії.
Як ви знаєте, ми будуємо біогазові заводи.
До кінця 2019 року ми плануємо генерувати 7 МВт електроенергії.
Тому що це останній рік, коли є сенс їх будувати», — додав він.
За його словами, компанія щорічно реінвестує близько $6 млн, в цукрові заводи, оновлення парко-техніки і в біогазові станції.
Агрохолдинг «Галс Агро» спеціалізується на виробництві цукру, вирощуванні індички, відгодівлі свиней, ВРХ.
Також виробляє борошно, корми для тварин.
Має власну переробку.
Під ТМ «Журавка» виробляють м’ясо й м’ясопродукти, під ТМ «Володар» – м’ясо індика.
Банк землі агрохолдингу нараховує 35 тис.
Торік у компанії розпочали нові проекти в садівництві й альтернативній енергетиці.